Halálfutam 4 – Totális Anarchia (2018)

Hirdetés

Halálfutam 4 – Totális Anarchia – Online film adatlap – Don Michael Paul rendezésében elkészült a Halálfutam 4. része, amelyben Danny Glover is feltűnik.

Halálfutam 4 teljes film adatlap

Halálfutam 4 – Totális Anarchia (2018)

 

Magyar cím:  Halálfutam: Totális Anarchia
Eredeti cím: Death Race 4: Beyond Anarchy
Műfaj: akció
Mozipremier (USA): –
Mozipremier (Magyar): 
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Don Michael Paul
Forgatókönyvírók: Paul W. S. Anderson, Tony Giglio, Don Michael Paul
Filmstúdió: Universal 1440 Entertainment, UFA International Productions, Capital Arts Entertainment
Forrásunk az imdb adatlapja.

Halálfutam 4 – Totális Anarchia (2018) története:

Connor Gibson (Zach McGowan) nem akar sokat. Mindösszesen egyetlen célt tűzött ki maga elé, azt viszont minden áron el szeretné érni. Be akar jutni a világ legjobban őrzött börtönébe, hogy aztán ott részt vegyen a Halálfutam elnevezésű versenyen. A szabályok és kegyelem nélkül futamon a legendás Frankensteint szeretné legyőzni. Connor tervéhez azonban társakra van szüksége, így aztán Baltimore Bob (Danny Glover) és Lists (Fred Koehler) is a segítségére siet. A helyzetet azonban tovább nehezíti, hogy Connor beleszeret Jane-be (Christine Marzano) a csaposlányba, így már csak miatt is életben kell maradni ezen a viadalon, amely nem ismer félelmet, ahol nincsenek szabályok, de még csak utak sem!

Szereplők:

Zach McGowan, Danny Glover, Danny, Trejo, Frederich Koehler, Christine Marzano, Cassie Clare, Yennis Cheung, Lucy Aarden, Velislav Pavlov, Nicholas Aaron, Julian Seager, Velizar Peev, Lorina Kamburova, Marian Valev, Jasette Amos, Cameron Jack

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

Habár a cím azonos a korábbi részekkel és természetesen minden filmen a Halálfutam kapja a főszerepet, igazi állandó szereplőnk nem nagyon van. Kivéve a Lists-et alakító Fred Koehler, aki eddig mind a négy részben felbukkant.

Illetve azért Danny Trejo neve mellett se menjünk el szó nélkül. Goldberg karakterét már ő is eljátszotta egy korábbi részben és most ismét feltűnik a szériában.

A rendező Don Michael Paul mondhatjuk, hogy a folytatásokra van specializálódva. Elkészítette már a Lake Placid egyik folytatását, a Bőrnyakúak 2. részét vagy éppen a Lopakodók egy újabb felvonását. Ezek mellett a két utóbbi Tremors film és az Ovizsaru 2. része is az ő nyakába varrható.

A Halálos fegyver filmek sztárja Danny Glover az elmúlt időszakban igen aktív. Többségében kevésbé nagydobásnak számító filmekben vállal ugyan szerepeket, de nyilván a csekkeket az ezekért kapott pénzből is be lehet fizetni. Jelenleg is több filmen dolgozik és 2018-ban majd 2019-ben is számos produkcióban találkozhatunk majd vele.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE