Happy Hunting előzetes – Játék életre-halálra!

Hirdetés

Joe Dietsch és Louie Gibson első nagyfilmes rendezők hozták össze az egész jól kinéző Happy Hunting című filmet, amiben vidéki suttyók vadásznak, városi suttyókra.

A szóban forgó úriemberek, Dietsch és Gibson egy nagyon egyszerű képletet választottak filmjük elkészítéséhez. Fogták két másik alkotást és összeházasították azt. Legalábbis első ránézésre abszolút ez lehet az ember érzése a Happy Hunting előzetes megnézését követően.

Kicsit a Küzdelem a túlélésért és a Purge című filmek juthatnak eszünkbe. Ezek szerelem gyerek pedig akár még jól is muzsikálhat. Legalábbis a Happy Hunting tényleg jól néz ki.

A főhősünk Warren Novak lesz, aki nem éppen egy példa mutató faszi. Most éppen lófrál a nagyvilágban, utazása azonban különös fordulatot vesz. Egy poros kisvároson vezet át az útja, ahol csak betér a helyi krimóba. Ám csak hamar arra lesz figyelmes, hogy a helyiek elfogják, a sivatagba viszik és egy őrült játékba kezdenek vele és még néhány másik szerencsétlennel.

Happy Hunting előzetes

A játék lényege egyszerű. Warren-ék menekülne, míg a helyi lakosok – természetesen a seriff vezényletével – levadásszák őket.

A Happy Hunting előzetes egészen ütős filmet ígér, ami nem mentes a sablonoktól, de ha azokat jól használja, akkor akár még emlékezetes film is lehet.

A Glasgow-ban rendezett Fright Fest közönsége már láthatta a filmet, még februárban volt az ottani vetítés, majd Dél-Koreában mutatkozott be nyáron a végeredmény.

Most szeptemberben pedig a tengerentúlon a nagyközönség számára is bemutatják, így kedvcsináló gyanánt az előzetes is nyilvános lett.

Érdemes lesz észben tartanunk ezt a horrort. A főszerepben amúgy Martin Dingle Wall, Ken Lally, Kenn Wormald, Connor Williams és Gary Sturm bukkan fel.

Happy Hunting előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE