A hatodik évaddal zárul a Teen Wolf sorozat

Hirdetés

Teen Wolf – Farkasbőrben címmel tűzték nálunk műsorra az elsősorban tinik számára szórakoztat vérfarkasos és különféle szörnyeket felvonultató széria. Az MTV most hivatalosan is bejelentette, hogy a hatodik évad lesz az utolsó a sorban.

Egy időben még egy kicsit minket sikerrel varázsolt el a Teen Wolf sorozat. Az első évad talán kicsit még nyögvenyelős volt és pocsék színészi alakításokban sem szűkölködött. Viszont idővel sikerült egy egészen korrekt és szerethető sorozattá fejlődni Jeff Davis ötletének.

Javarészt a nézettség is egész állandó volt és nem hozott rossz számokat, így az MTV is igyekezett műsoron tartani a horrorba oltott kis kedvencet.

Az ötödik évad második fele viszont már nem volt annyira acélos ilyen tekintetben. Az MTV fejesei pedig annak rendje és módja szerint össze is vonták szemöldöküket és arra jutottak, hogy a hatodik évad után kaszával suhintanak egyet a történet felé.

Az évad persze nem lesz csonka, sőt talán az időben meghozott döntésnek köszönhetően arra is van esély, hogy egy viszonylagos kerek lezárást kapunk.

A hatodik évad elkészítése mondjuk izgalmas feladatnak bizonyult, ugyanis a történet egyik fontos karaktere Stiles Stilinski azaz Dylan O’Brien. Ő egyébként a legnagyobb haszonélvezője a Teen Wolf sorozatnak, hiszen mozifilmes szerepeket is kapott. Előbb mellékszereplőként tűnhetett fel itt-ott, majd jött Az útvesztő. Sőt egy időben állítólag az új Pókember szerepre is esélyes volt. A fiatal színész viszont Az útvesztő soron következő részének forgatásain meglehetősen súlyosan megsérült. A Halálkúra forgatásai például emiatt le is álltak és a Teen Wolf sorozat esetében is okozott ez nehézségeket.

A hatodik és akkor ugye egyben utolsó évad a tervek szerint valamikor ősszel indulhat – pontos dátumról még nem találtunk infót. A vége pedig 2017 tavaszán lehet. Ráadásul ha számolunk egy kicsit, akkor az jön ki, hogy a sztorit a 100. résszel zárul.

Az új évadban a hírek szerint egy régóta nem látott karakter is visszatér Peter Hale (Ian Bohen), valamint J. R. Bourne figurája, Chris Argent is újfent beköszön. Állítólag ők lesznek azok, akik megalkotják Beacon Hills legújabb ellenségeit a The Ghost Riders nevű lényeket.

Az új évad amúgy már kapott egy kis ízelítőt. Íme:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE