The Hatred előzetes – Kezdhetünk félni!

Hirdetés

Az Egyesült Államokban szeptemberben szeretnék bemutatni Michael G. Kehoe új filmjét. A The Hatred előzetes egészen ütős horrorfilmet ígér az arra igényeseknek.

A New Yorki születésű Michael G. Kehoe rendező nem tartozik a legismertebb nevek közé. Néhány alkotást már készített, bár ezek egyike sem jutott el hozzánk. A The Hatred című horrorja azonban lehet nem volna rossz, ha utat találna Magyarországra. Az előzetes egészen borzongatós darabot ígér.

Kehoe egyébként elég rutinos rókának számít a filmes terepen, igaz nem rendezőként, de számos produkción működött közre. A sort még annak idején a Rocky IV. része nyitotta, majd jött a Kopogó szellem 3., a Féktelenül, a Szupernova, a Mullholland, a Pánikszoba, a Sinister 2. része vagy legutóbb a Batman Superman ellen. Legújabb filmjének producerei között Malek Akkad neve is ott figyel, akihez több Halloween film is fűződik. Na mondjuk az tény, hogy nem az ütősebb darabok.

Ennek ellenére a The Hatred előzetes szerintem még korrektnek is nevezhető. Esetünkben mondjuk egy izgalmasabbnak vélt jelenetet vágtak ki és mutatnak be. Kedvcsinálónak akár még jó is lehet, ha mondjuk a végeredmény egészestés formában is tudja hozni a hasonló paráztatást. Ez utóbbi talán erősen kérdéses lehet, de miért ne adjuk meg a bizalmat.

A film korábban amúgy Alice címen készülgetett, most úgy tűnik a tengerentúlon mégis a The Hatred elnevezéssel kerülhet a mozikba.

A történet szerint négy fiatal lány az egyik professzoruk vidéki házába utazik. A terv egy remek kikapcsolódás és egy laza hétvége. Azonban hamar kiderül, hogy a háznak szörnyen sötét múltja van. Na igen, ilyet mondjuk láttunk nem egyet, de ha Kehoe ügyesen keveri a lapokat, akkor még egy kellemes meglepetés is lehet a végeredmény.

A főbb szerepekben egyébként Sarah Davenport, Darby Walker, Gabrielle Bourne és Bayley Corman tűnnek fel. Ismeretlen csinibabák, csak, hogy meglegyen a tinihorror feeling.

Igaz egy ismertebb arcot is köszönhetünk a fedélzeten, Andrew Divoff, a venezuelai sztár neve ismerősen csenghet, többek között a Halál osztóban vagy Az elnök különgépében is láthattuk őt.

The Hatred előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE