Heather Langenkamp örülne, ha újra rémálmai lennének

Hirdetés

Az új Halloween film nagyot szólt és talán a Rémálom az Elm utcában lehet a következő horror, ami az eredeti szereplőkkel térne vissza. Ennek Heather Langenkamp sem lenne az elrontója.

Az új Halloween film sikeréről itt írtunk. A hír kapcsán pedig rögvest érkeztek a hasonló jellegű elképzelések. Egyrészt az utóbbi időben kicsit elfeledett új Péntek 13 film kapcsán is felmerültek pletykák. Másrészt ott lóg a levegőben a Rémálom az Elm utcában is, amit egyébként már korábban is pletykálták, hogy ismét életre keltenének.

A Halloween sikere kapcsán azonban akár változások is beállhatnak az eredeti terveket illetően.

A 2018-as Halloween film az 1978-as eredeti folytatása volt. Jamie Lee Curtis visszatért, sőt Michael Myers-t is Nick Castle alakította javarészt. Az eredeti sztori folytatása az eredeti szereplőkkel pedig úgy tűnik jól sült el.

A Rémálom az Elm utcában kapcsán Robert Englund már megjegyezte, hogy egy filmet még simán bevállalni. Most pedig a Nancy Thompson-t alakító Heather Langenkamp is hasonlóképpen nyilatkozott. Az EW készített vele egy interjút.

„Ahogy a többi sikolykirálynő úgy én is ülök és várom, hogy újra életre hívják a franchise-t. Nem vagyok ezzel egyedül. Szerintem sok másik horror hősnő is hasonlóan van ezzel. Lehet őrültség, de én nagyon szeretném ezt. Viszont nem hallottam még semmit az új filmről. Tartom a kapcsolatot a New Line Cinema embereivel és ha valaki ismét szeretné összehozni ezt a filmet, akkor szerintem tudnék róla. Mivel nincs így, elképzelhető, hogy nincs is tervben.”

Azt talán nem is kell ecsetelni, hogy milyen vagány lenne, ha a Rémálom az Elm utcában is az eredeti szereplőkkel térne vissza. Egyelőre úgy látszik ez nem terv, de hátha a Halloween a producereket is meggyőzi majd.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE