Hereditary előzetes – Megvan 2018 legdurvább horrorja?

Hirdetés

Na tessék, még nem is ért véget az év, de itt a Hereditary előzetes és ezzel megvan az idei év egyik legdurvábbjának kikiáltott horrorfilmje. A ludas ez alkalommal az A24, akik a The Witch és az It Comes at Night után a Hereditary-val igyekeznek magukra felhívni a figyelmet.

Az elmúlt időszakban azt gondolom, hogy alapvetően érdemes volt odafigyelni az A24 nevű forgalmazóra. A részükről eleddig olyan filmekkel találkozhattunk, mint a Holdfény, az Ex Machina, az A Ghost Story, a Lady Bird vagy éppen az Egy szent szarvas meggyilkolása.

Az A24 pedig úgy tűnik, hogy a 2018-as évet is szeretné meghúzni horror részről. Ez alkalommal a Hereditary lesz a felelős a nézők borzongatásáért, ebben pedig állítólag nagyon jó lesz. Egyes kritikusok szerint a mai kor Ördögűzőjével van dolgunk, annyira bőralámászós és durva lesz a végeredmény.

Ezek aztán nyilván meglehetősen hangzatos szavak és vélemények, ugyanakkor tudni érdemes, hogy a Sundance Filmfesztiválon nem csak a kritikusok, hanem a közönség is valóban imádta a végeredményt. Az elmúlt hetekben ott mutatkozott be ugyanis első ízben a Hereditary. A nagyközönség számára, persze nyilván a tengerentúlon, 2018. június 8-án érkezhet meg a film.

Addig pedig itt a Hereditary előzetes, ami a maga két percével valóban képes egy kicsit frászt hozni az emberre és alaposan felkelteni a leendő néző érdeklődését.

A filmet Ari Aster írta és rendezte, akinek a neve jó eséllyel nem cseng ismerősen. Korábban néhány rövidfilmet készített, igazi és ütős hírnevet pedig első egészestés alkotása, a Hereditary hozhat számára.

Külön jó hír lehet, hogy Aster nem kezdő színészekkel kellett, hogy elkészítse filmjét. Az Oscar-jelölt Toni Collette is látható lesz a végeredményben. Illetve az ír születésű, Golden Globe-díjas Gabriel Byrne felbukkanására is bizton számíthatunk.

A szinopszis sajnos nem enged túl mélyre minket a sztoriban. Mindösszesen annyit tudunk meg, hogy „amikor Ellen, a Graham család matriarchája meghal, a lánya és család meglehetősen érdekes és szörnyű dolgokat fedez fel a család múltjában.

Meglátjuk, az előzetest valóban érdemes megnézni, van egy fajta hangulata, ami azt sugallja, hogy érdemes észben tartanunk ezt a horrort.

Hereditary előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE