The Heretics előzetes – Átváltozós horror Kanadából

Hirdetés

Chad Archibald neve akár ismerősen is hangozhat a horrorrajongók számára. A Hidrofóbia című filmmel hallatott néhány éve magáról. 2017-es alkotása pedig egy durvulósabb body horror lesz.

A kanadai születésű Char Archibald leginkább függetlenfilmeket készít. Ezek között viszont akadnak egészen igényesen sikerült darabok. Olyan filmek fűződnek az úriember nevéhez, amelyek az egyszernézős kategóriába simán beletartoznak. Ezért is lehet érdemes odafigyelni, ha valami újdonsággal hallat magáról a direktor.

Itthon a 2014-es Hidrofóbia kapcsán lehet ismerős Archibald neve, de az Antisocial című horror forgatókönyvét is ő írta. 2015-ből pedig a Bite című, szintén body horror-nak nevezhető alkotással rukkolt elő. Jelzem még egyszer, hogy ezek nem A-listás filmek, de egyszeri megnézésre tökéletes szórakozást tudnak nyújtani a horrorfilmek kedvelőinek.

A The Heretics esetében pedig a direktor marad az úgynevezett body horrorok világában.

The Heretics előzetes

A forgatókönyvet most is, mint a Bite esetében, Jayme Laforest szállította.

A sztori egy Gloria nevű lányról szól, akit gyerekkorában elraboltak és valami teliholdat imádó szekta akarta feláldozni. Megúszta, ám most, néhány év elteltével ismét nyoma veszik a nőnek. Egy az erdő közepén található faházikóban ébred, ahol egy kitartó faszi tartja fogva. Gloria először nem érti az egészet, ám hamar kénytelen rájönni, hogy jobb a világnak, ha fogságban van. Az évekkel ezelőtti elrablásakor, ugyanis valami nem e világ lényt helyeztek el a testében, ami most kitörni készül.

A női főszerepet Nini Kiri kapta, akit a most nagyon népszerű A szolgálólány meséje című sorozatban is láthatunk.

A The Heretics a 2017-es, márciusban rendezett Kanadai Filmfesztiválon mutatkozhatott be. Nem is kapott olyan rossz visszhangokat.

The Heretics előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE