Hétfőtől forog az új Chucky film

Hirdetés

Hölgyek, urak! Tessék most elképzelni egy kis dobpergést! A jövő hét elején ugyanis Kanadában megkezdődik az új Chucky film forgatása.

Már az elmúlt időszakban is lehetett tudni, hogy Don Mancini új Chucky film elkészítését tervezi. Konkrét dolog mondjuk egészen a mai napig nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban. Néhányan úgy saccolták, hogy akár 2017-ben bemutathatják a végeredményt, ám a hírcsend fényében ez nem is igazán tűnt valószínűnek.

A Universal azonban a minap leplet rántott. A stúdió ugyanis bejelentette, hogy jövő hét elején megkezdik a forgatásokat és ha minden igaz még valóban idén bemutatják azt, hogy mit sikerült hetedik alkalommal megalkotni.

Amit eddig tudunk, hogy az új Chucky film Kanadában forog, ha pedig a tervekbe nem csúszik bökkenő, akkor még ősszel be is mutatnánk, hogy mit sikerült kisütni.

Chucky eredeti hangjaként természetesen ismét Brad Douriff térhetne vissza, de ha minden igaz kis barátnője Tiffany, azaz Jennifer Tilly sem maradna ki a dologból.

Mellettük más ismerős arc is lenne. Dourif lánya, Fiona ugyanis visszatérne Nica szerepében, a történet pedig ez alkalommal is leginkább körülötte bonyolódna.

A szinopszis szerint Nica az elmúlt években egy elmegyógyintézet vendégszeretetét élvezte, hiszen szentül hitt abban, hogy ő volt az, aki lemészárolta a saját családját. Kezelőorvosa azonban úgy dönt, hogy egy új megoldást alkalmaz a jövőben páciensein, egy kedves babát, aki segíthet a gyógyulásban. A figura megjelenésével azonban az intézet falai között egyre-másra történnek megmagyarázhatatlan halálesetek. Nica pedig kénytelen belátni, hogy talán a családját sem ő mészárolta le. Nicának azonban szerencsére társa is akad. Andy Barclay ugyanis időközben felnőtt és most a lány segítségére siet.

A karaktert amúgy Alex Vincent alakítja, ami talán annyira nem meglepő, hiszen a hatodik filmben, a Chucky átkában is számíthatott rá a rendező.

A kérdés már csak az, hogy szükség van-e a hetedik Chucky filmre? A legutóbbi talán nem is volt annyira rossz, mint a negyedik és az ötödik felvonás. Ennek fényében pedig talán a rajongók is bizakodhatnak egy kicsit. Mancini kezei közül akár újfent kikerülhet valami ütősebb babás horror.

Mindemellett a stúdió egy beharangozó előzetessel is készült, ezt találod egy kicsivel fentebb. Ja és ugye neve is van a gyereknek: Cult of Chucky

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE