Hétköznapi vámpírok 3. évad – Az FX berendelte a folytatást

0
1

Az FX úgy látszik továbbra is lát fantáziát az agyament vámpír szériában, a Hétköznapi vámpírok 3. évados berendelése ugyanis megtörtént.

2014-ben Taika Waititi és Jemaine Clement elkészítették a Hétköznapi vámpírok (What We Do in the Shadows) című filmet. A végeredmény egy újszerű, ötletes és igazán szórakoztató film lett, amit ma is jó szájízzel emlegetünk. Az új-zélandi Waititi pedig ügyesen kovácsolta a saját szerencséjét, hiszen azóta már a második Thor-film rendezésén ügyködik és a Jojo nyuszival a csúcsra is felért. Egy igazi zseniről van szó a filmes berkeken belül.

Néhány éve pedig Waititi felügyeletével, de javarészt inkább Jemaine Clement vezényletével a Hétköznapi vámpírok sorozatként is megjelenhetett a kínálatban. A széria tényleg szórakoztatóra sikerült és habár Waititi figurája hiányzott belőle, azért bőven sikerült helyettesíteni őt – na meg tudjuk jól, hogy éppen elég dolga akadt időközben.

A második etap jelenleg is fut az FX-en, még néhány rész van hátra és a tervek szerint június 10-én zárul a mókatár. Ez viszont nem jelent pontot a kaland végén, hiszen a csatorna jelezte, hogy ők vevők a folytatásra, így jöhet a Hétköznapi vámpírok 3. évad.

A széria egész korrekt nézettséget tudhat magáénak, így nem is meglepő, mintsem papírforma információ ez.

A széria mostani évadában amúgy egy vendégszerep erejéig Mark Hamill is felbukkant.