Sorozat lesz a Hétköznapi vámpírokból?

Hirdetés

Taika Waititi megcsinálta a saját szerencséjét. Az új-zélandi filmes a Hétköznapi vámpírok című filmjével felhívta magára a szakma figyelmét. Tehetséges pedig Marveles szerződést ért, ráadásul a sikernek köszönhetően akár korábbi alkotásait is folytathatja.

A mockumentary stílusban készült Hétköznapi vámpírok az elmúlt időszak legjobbjai között van. A 2015-ös alkotás igazi kellemes meglepetés volt, amit a rajongók és a szakma is imádott.Waititi nem is kerülhette el, hogy a nagyobb stúdiók felfigyeljenek rá. A Marvel vele képzelte a harmadik Thor-filmet, ami időközben már a mozikba került és szintén oltárira sikeredett.

Ez pedig szintén jó hír a direktor számára, hiszen tovább növekszik az ázsiója, ennek kapcsán pedig az újabb projektek mellett talán saját ötleteinek fejlesztésére is lesz lehetősége.

Úgy tudni, hogy Waititi következő munkája a Jojo Rabbit című világháborús dráma lesz, ám emellett a Hétköznapi vámpírokról sem szeretne megfeledkezni. Egyrészt már korábban is szóba került, hogy hasonló megoldással készülhetne egy vérfarkasos spin-off. Ezek a figurák már egyébként is előkerültek a Hétköznapi vámpírokban. Waititi pedig már korábban jelezte, hogy kibontaná ezt a sztorit is.

Ez azonban bőven nem minden. A Fandangónak adott interjúban Waititi kitért arra, hogy egy amerikai sorozat is tervben van, amelynek a Hétköznapi vámpírok lenne az alapja.

Sőt, talán emlékszem a filmben felbukkanó rendőrpárosra is. Nos, a helyzet az, hogy a direktor szerint ők is kaphatnának egy külön filmet. A jelenlegi elképzelés szerint egy X-akták stílusú mockumentary-ra számíthatunk, amelyben a rendőrök Új-Zélandon nyomoznak paranormális ügyekben. Ez utóbbi produkció munkálatai állítólag hamarosan el is kezdődhetnének, de talán a sorozatra sem kell túl sokat várni. A vérfarkasokat felvonultató rész esetében viszont Waititi elmondása szerint még nincsenek kész a forgatókönyvvel. Ez utóbbi alkotás a We’re wolves címet viselhetné, a szkript viszont tényleg lassan halad. Waititi Jermaine Clement-tel dolgozik ismét együtt. A munka azonban lassan halad, igaz mint kiderült a Hétköznapi vámpírok forgatókönyvét 6 évig írták. A menet pedig most sem feltétlen gyorsabb, leginkább e-mailben tartják a kapcsolatot a filmesek és nem kapkodnak el semmit.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE