Hívatlanok 2: Éjjeli préda (2018)

Hirdetés

Bryan Bertino filmje folytatódik. A Hívatlanok 2. részére ugyan meglehetősen sokat kellett várni, de az álarcos gonoszok ismét lecsapnak.

Hívatlanok 2: Éjjeli préda (2018)

 

Magyar cím: Hívatlanok 2: Éjjeli préda
Eredeti cím: The Strangers: Prey at Night
Műfaj: horror
Mozipremier (USA): 2018. március 9.
Mozipremier (Magyar): 2018. március 22.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Johannes Roberts
Forgatókönyvírók: Bryan Bertino, Ben Ketai
Filmstúdió: thefyzz

 

Hívatlanok 2: Éjjeli préda története:

Egy családi utazás lehet igazán idilli és olykor szörnyű dolgok is megtörténhetnek. Utóbbi kalandba keveredik bele egy család, akik egy lakókocsiparkban tartózkodnak. Az éjszaka leple alatt ugyanis három maszkos alak tör rájuk. A túlélés érdekében pedig komoly áldozatokat kell hozniuk. Ráadásul még így sem biztos, hogy megélik a reggelt.

Szereplők:

Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson, Lewis Pullman, Emma Bellomy, Damian Maffei, Lea Enslin, Preston Sadleir, Leah Roberts

Képek, plakátok:

Előzetesek, spotok, videók:

Érdekességek, hírek:

A Hívatlanok folytatásának hírét már 2009-ben lehetett hallani. Ennek ellenére mégis meglehetősen sokat váratott magára annak elkészülte. Egy időben Bryan Bertino az első rész rendezője volt direktorként emlegetve. Bertino a film forgatókönyvét is elkészítette, a stúdió anyagi problémái miatt azonban a folytatás sehogy sem akart összejönni. Végül Bertino már le is mondott a dologról. A forgatókönyvét Ben Ketai dolgozta át és Johannes Roberts személyében egy új direktor került a projekt élére.

Ezzel nem is mondhatjuk, hogy rossz csere történt volna a rendezői székben. A brit születésű Johannes Roberts ugyanis habár gyengébb darabokkal kezdte pályafutását, az Elégtelen, a Lélekvadászok vagy a Storage 24 fűződik a nevéhez. Viszont ő vezényelte a 2017-es év egyik meglepetésnek számító rémfilmjét is. A 47 méter mélyen időközben ráadásul folytatást is kapott. Roberts pedig egy csapásra lett a zsáner egy kedvelt direktora, akire sokan felfigyeltek.

A forgatókönyvet átdolgozó Ben Ketai korábban a 30 Days of Night minisorozatot jegyezte, majd később a 30 nap éjszaka: Sötét napok című részét is ő írta. A Hush és a Sötét erdő szkriptje is az ő nevéhez köthető.

A Hívatlanok 2. részének női főszerepét Christina Hendricks kapta, aki szintén ismerős lehet. Akár a Mad Men – Reklámőrültek című sorozatból is. Viszont horrorban is találkozhatott már vele a közönség, hiszen a Neon démonban is tiszteletét tette.

Megosztom:Share on Facebook26Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE