Hogyan folytatódik a The Walking Dead 8. évad?

Hirdetés

Az ígéretek szerint még májusban elkezdődik a The Walking Dead 8. évad forgatása, így éppen időszerű, hogy górcső alá vegyük vajon mire is számíthatunk majd az új évadban.

Fontos megjegyezni, hogy az alábbiakban leginkább spekulációkkal találkozhatsz és a képregények alapján próbáljuk egy kicsit megjósolni a jövőt. Mindezek fényében benne van a pakliban, hogy SPOILEREKBE futhatsz. Ezek fényében folytasd az olvasást.

Abban szinte biztosak lehetünk, hogy a következő évadban a Rick és Negan csapatai között fennálló háború kapja majd a főszerepet. Jó esély van arra is, hogy a képregény All out War elnevezést viselő történeteit dolgozzák majd fel számunkra a képernyőn.

Hilltop, Alexandria és a Királyság szövetkezett Negan ellen, ez a képregényekben sem történt másként. Az viszont nagyon érdekes kérdés, hogy a sorozatban mit kezdenek a Szemétdomb dögevőivel. Ők ugye nem voltak ott a képregényben, ráadásul az AMC már korábban jelezte, hogy a Jadis-t alakító Pollyanna McIntosh főszereplővé lép elő, így ez a banda tuti megmarad nekünk. Aztán ott vannak az amazonok is, akik az óceán parton élnek. Ők a rajzolt füzetekben előkerültek, igaz Neganhez és az All out War-hoz sem igazán volt közük. Ez vélhetően a sorozatban majd másként alakul.

Ami biztos, hogy a képregényben Neganék nem rohanták le a közösségeket egyenként, inkább azok voltak, akik az első lépéseket megtettették.

Ha a rajzolt változatot követik a sorozat készítői, akkor Rick fegyverszünetet akar elérni, Negan azonban csak jót nevet majd ezen. Persze Rick is erre számít, a terve azonban nem az, hogy ő végez a Megmentőkkel, hanem a járkálókat szeretne a Szentélyre rászabadítani.

A képregényben aztán Dwight szintén Rickék oldalára áll. Egy alkalommal Negannek is azt hazudja, hogy végzett Rickkel. Ezt követően azonban Rick egy váratlan pillanatban előkerül és habár a sorozatban azt ígéri Negannek több alkalommal is, hogy megöli, mégis a rajzolt változatban börtönbe zárja.

Jó esély van arra is, hogy nem maradunk áldozatok nélkül. A képregényt nézve             Aaron barátja Eric meghal majd. Valamint a Neganhez csatlakozni próbáló Gregory sem feltétlen éli majd túl az évadot. Ahogy jó esély van Shiva, a tigris halálára is.

Emellett a Suttogók is előkerülhetnek. Ezt már a hetedik évadban is vártuk, a folytatásban pedig meg is történhet.

Ez még érdekes lépés lehet, hiszen ha többet ugrunk előre a képregényben, akkor a Suttogók lesznek azok akik Rosita és Ezekiel fejét is karóra tűzik.

Érdekesség lehet a képregényben, hogy egy ponton, a nagy háború végeztével két évet ugrik előre a sztori időben. Nagy kérdés, hogy a sorozat készítői ezt meglépik-e. Igazából ha ez meg is történik, akkor inkább a 9. évad kérdése lehet. Azonban van rá esély, hiszen a sorozatot nézve 3 év telt el nagyjából az apokalipszis kitörése óta. Carl viszont ugye jóval többet öregedett. Így nem volna badarság egy időugrás.

A The Walking Dead 8. évad casting hírei közül az egyik legérdekesebb az, hogy állítólag Maria Bella is csatlakozik a csapathoz. De ugye Steven Yeun (Glenn) visszatérése sem kizárt – nyilván egy visszaemlékezés keretén belül, ahogy mondjuk az történt Abraham esetében is.

Scott Gimple showrunner úgy fogalmazott, hogy az új évad első négy része beleég majd a nézők agyába és sosem fogjuk elfelejteni. Emellett egy interjúban arról is beszélt, hogy talán engednek a rajongók kívánságainak és lesz egy rész, ahol Negan történetét ismerhetjük majd meg. A történetmesélés pedig úgy néz ki biztosan változni fog.

A The Walking Dead 8. évad forgatásai tehát már májusban megkezdődnek és állítólag novemberig el is tart majd a dolog. Az első rész vélhetően októberben érkezik meg.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE