Hoppá! Újabb Stephen King film érkezik!

0
1

A jelenlegi járvány közepette ugyan néhány országban már kezdik feloldani a szigorú korlátozásokat, ám a filmes forgatások javarésze még szünetel és egyre csak a csúsztatott premierekről olvasni. Ausztráliában azonban egy Stephen King regény filmes változatán dolgoznak!

Lucas Frost producer (Az aszfalt királyai) és Kurt Wimmer rendező (A háború csak a kezdet, Equilibrium – Gyilkos nyugalom, Ultraviola) úgy tűnik, hogy nem hagytak fel a forgatásokkal jelenleg sem. Ausztráliában ugyanis a hírek szerint jelenleg is dolgoznak egy új filmen. Ráadásul egy számunkra is érdekes projekt van készülőben, amiről eddig szinte semmit nem lehetett hallani.

A The Hollywood Reporter számolt be nem rég cikkében a dologról, amelyben egyébként azt mutatták be, hogy a filmesek, hogy próbálnak meg munkában maradni. Itt írtak arról, hogy Wimmer rendezésében jelenleg is készül A kukorica gyermekei egy újabb felvonása, ami egyébként már a tizedik film lehet a sorban.

A csapat állítólag külön engedélyt is kapott erre, kültéri helyszíneken dolgozhatnak és korlátozzák ugyan a stáb létszámát és piszkosul figyelniük kell az egészségügyi szabályok betartására, de zajlik a munka. Igaz a The Daily Mail a hétvégén arról írt, hogy a helyiek többször bepanaszolták a stábot a rendőrségnél, mivel szerintük megszegik az óvintézkedéseket és a számukra biztosított külön jogosítványnál is többet megengednek maguknak.

A stáb persze cáfolta mindezt és elvileg jelenleg is dolgoznak.

A projektről amúgy nagyon keveset tudni, de talán bizakodóak is lehetünk. Akár azért, mert Lucas Frost producerként akármihez talán nem adná a nevét és habár Wimmer rendezőként még nem feltétlen bizonyított sokszor, íróként A gömb, a Bevatás, a Törvénytisztelő polgár vagy Az utca királyai is a nevéhez köthető.

Az első Kukorica gyermekei filmet 1984-ben mutatták be, amit ’92-ben követett a folytatás. A kilencvenes években amúgy pörgött a széria, hiszen egy évtized alatt a 7. részig sikerült eljutni – oké annyi csalással, hogy a 7. rész 2001-ben lett bemutatva. Ezek minősége nyilván már egy másik kérdéskör.

2011-ben aztán Genesis néven elkészült a folytatás, amit talán szintén nem jegyezhettünk meg nagyon, míg 2018-ban a Runaway-t is tető alá hozták, ez utóbbi bevallom még én sem mertem megnézni.

Amint friss infók jelennek meg a tizedik Kukorica gyermekei film kapcsán, nálunk biztos megtalálod!