Horror Park (2018)

Hirdetés

Horror Park (2018) – Teljes film adatlap – Tony Todd legújabb horrorfilmjében egy vidámpark ölt igazán horrorisztikus köntöst, ami nem sülhet el jól.

Horror Park Online Film Adatlap

 

Magyar cím:  Horror Park
Eredeti cím: Hell Fest
Műfaj: horror
Mozipremier (USA): 2018. szeptember 28.
Mozipremier (Magyar): 2018. szeptember 27.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Gregory Plotkin
Forgatókönyvírók: Akela Cooper, Seth M. Sherwood, Blair Butler, William Penick, Christopher Sey
Filmstúdió: Tucker Tooley Entertainment, Valhalla Motion Pictures
Forrásunk az imdb adatlapja.

Horror Park (2018) története:

Adott egy sorozatgyilkos, akinek a kiléte rejtély, hiszen maszkos visel. Most pedig szörnyű dolgot ötöl ki, egy vidámparkot formál át a saját beteg elméjére. Egy baráti társaságot kezd el komolyan terrorizálni, ráadásul a vidámpark többi vendége azt hiszi, hogy ez valami helyi showműsor része.

Natalie, Brooke és Taylor hosszú idő után találkoznak újból. Ennek örömére valószínűleg az esetek többségében valami ütős bulit szerveznének, most, Halloween idején azonban a Horror Parkot keresik fel. Nem csoda, hiszen ahogy mások, ők is azt hiszik az ünnephez dukál a rémisztgetés. Felejthetetlen élményre számítanak és ebben mondjuk igazuk is lesz.

A Horror Park azonban igazi vadászmező, egy őrült terepe, aki a horrorköntöst viselő parkba igyekszik valódi rémségeket és borzalmakat csempészni. A maszkos sorozatgyilkos a lányokat és barátaikat veszi célba, a holttestek száma pedig egyre csak növekszik.

Szereplők:

Bex Taylor-Klaus, Reign Edwards, Tony Todd, Amy Forsyth, Michael Tourek, Courtney Dietz, Elle Graham, Christian James, Matt Mercurio, Brooke Jaye Taylor, Mason Pike, John Hames Laws, Roby Attal, Benjamin Weaver, Alicia Rosato

Előzetesek, videók:

 

Érdekességek:

A Horror Parkot Gregory Plotkin rendezte, aki korábban a Paranormal Activity egyik részével, a Szellemdimenzió alcímet viselő epizóddal hallatott magáról. Ettől függetlenül Plotkin mégis komoly résztvevője a horrorszcénának. Vágóként több Parajelenségek filmen működött közre, de a Tűnj el!, az Éjszakai játék vagy a Boldog halálnapot! című filmeken is dolgozott.

A zeneszerzést Bear McCreary-nek köszönhetjük, aki eddig olyan filmek taktusain dolgozott, mint a Cloverfield Lane 10, vagy a Boldog halálnapot! Érdekesség lehet, hogy McCreary szerezte a The Walking Dead főcímdalát is.

A készítők egyébként egy kis támogatással maguk is nyitottak egy horrorparkot, ahol a filmben látható jelenetek elevenednek meg. Na, persze úgy, hogy mindenki életben marad mire végig járta a területet.

A filmben látható gonosz maszkját Tony Gardner alkotta meg, pontosabban az általa vezetett Alterian Inc., amelynek a Boldog halálnapot! című filmben látható gonosz maszkját vagy A sikoly álarcot is köszönhetjük.

A Horror Park hirtelen talán meglepő lehet, hogy miként is kerül a magyar mozikba. Viszont érdemes megemlíteni, hogy a horrorszakmában veteránnak és jónevűnek számító csapat dolgozott a produkción. Néhányukat már említettük is fentebb. Gale Anna Hurd nevét is érdemes viszont megemlíteni, aki a The Walking Dead vagy a Terminátor produceri posztján ügyködött már sikeres alkotásokon. A Horror Park esetében is hasonló pozícióban dolgozott.

Az alkotást egészen gyorsan tető alá hozták, hiszen a csapat 2018 áprilisában kezdte a forgatásokat.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE