Horror sorozatok a VIASAT 6 műsorán

Hirdetés

Ha horror sorozatokról van szó, akkor a VIASAT 6-ra általában lehet számítani. Nem lesz ez másként az idei évben sem. A már ismert szériák mellett pedig újdonsággal is találkozhatunk a csatorna kínálatában.

A VIASAT 6-on az elmúlt években is akadtak horror sorozatok és filmek. 2017-ben pedig valamelyest újult erővel tovább folytatódik ez a tendencia.

Az Amerikai Horror Story legújabb évada természetesen műsoron lesz az újévben. Erre mondjuk a rajongók biztosan számítottak is, hiszen ez elmúlt felvonásokat is nyomon lehetett követni a csatornán.

Annak idején a Z, mint zombi vagy ha úgy jobban tetszik Z Nation sorozatot is a VIASAT 6 kezdte vetíteni, az új évad természetesen menetrendszerűen érkezik majd 2017-ben.

Emellett talán a Grimm sorozatot és a Terra Nova – Az új világot is érdemes lehet megemlíteni. Igaz ezek már meglehetősen szőrmentén tartoznak a zsánerhez. Ráadásul  a Terra Nova nem is számít abszolút újdonságnak, hiszen korábban az RTL II-n már vetítették ezt a szériát magyarul.

Ami pedig az újdonságot illeti. Nos a Damien sorozat, a korábban The Walking Dead háza táján sertepertélő Glenn Mazzara vezényletével készülhetett el. Az Ómen folytatásként is számon tartható széria pedig hamarosan Magyarországra is megérkezik.

Pontos premierdátummal mondjuk még nem szolgált a csatorna. A sztori egyébként az említett Ómen után játszódik 30 évvel. Jó barátunk Damien már felnőtt, ám érdekes módon nem nagyon emlékszik arra, hogy fiatalkorában mekkora kópé volt. Ám csak hamar ráeszmél, hogy ő maga az Antikrisztus, ami egy kicsit megbolygatja az életét.

A címszereplőt Bradley James alakította mellette pedig Megalyn Echikunwoke, Omid Abtahi, Barbara Hershey, David Meunier, Robin Weigert, Scott Wilson és Melanie Scrofano tűnt fel. Igazából nem is volt rossz a végeredmény, így aki bírja a hasonszőrű sorozatokat, esetleg odáig volt az eredeti filmért, annak lehet érdemes bepróbálni a sorozatot, ha eddig kimaradt.

Emellett kiderült, hogy vélhetően a Végső állomás filmeket is végig lehet majd izgulni, hiszen szintén műsorra tűzi a filmeket 2017-ben a VIASAT 6.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE