Horrorisztikusabb lesz a Stranger Things folytatás

Hirdetés

Halloweenkor érkezik a Stranger Things folytatás. Az új évad úgy tűnik, hogy sokkal sötétebb lesz, mint a korábbi.

Egy kicsit még türelmesnek kell lennünk a Stranger Things második évadát illetően. Habár egy fajta kedvcsinálóval már gazdagodtunk, és ha minden igaz jelenleg is zajlik a folytatás készítése. Ez alkalommal pedig nem is rendezők, hanem a gyerekszínészek nyilvánultak meg az újabb évadot illetően.

Finn Wolfhard, aki a sorozatban Mike Wheeler-t alakítja, például a következőképpen fogalmazott:

„Az új évad szerintem sokkal sötétebb lesz. Jobban épít majd a horrorra. Jobban is fog szerintem tetszeni az embereknek, mint az első évad. A karaktereknek valós kihívásokkal kell majd megküzdeniük, ami elég felzaklató lesz.”

Ez mindenképpen jól hangzik és egy ilyen jellegű változás kifejezetten jól állhat majd a Stranger Things második évadnak. Érdekes, amit Wolfhard mond. Ugyanis az első évadot is rengetegen kedvelték. Ha az elmúlt évben a legütősebb nyári sorozatokat állítanánk sorrendben, akkor meggyőződésem, hogy a Stranger Things 1. évada lenne a nyerő. Nem is hiába. Persze jogos, hogy a készítők szeretnék emelni a tétet és a szintet. Nagy badarság volna, ha a már learatott babérokon csücsülnének.

Ha pedig Stranger Things folytatás, akkor a Dustin-t megformáló Gaten Matarazzo is megszólalt.

„A legjobb az új évadban az lesz, hogy a nézők láthatják majd, hogy a karakterek hogyan is boldogulnak a saját lábukon. Sokkal jobban megismerhetőek lesznek a karakterek és az, hogy miként is alkalmazkodnak a kialakult változásokhoz. Szerintem mindannyian sérültek lettek érzelmileg. Magányosak, mert habár Will visszatért, mégsem teljesen az, aki volt. Megváltozott.”

A dolognak pedig ez a része is jól hangzik. A sötétebb tónus mellett ugyanis kifejezetten fontos lehet, hogy még jobban megszeressük a karaktereket. Ezzel mondjuk úgy gondolom, hogy eddig sem volt baj. Sőt, le a kalappal a Stranger Things gyerekszínészei előtt, hiszen kiváló teljesítményt nyújtottak az első évad során. Nem hiába, hogy van köztük olyan, aki nagyszabású mozifilmben is szerepelhet majd a közeljövőben.

A Stranger Things folytatás tehát ősszel érkezik a Netflix-en. Persze, amint befut egy teljes értékű előzetes, akkor nálunk azt megtalálod.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE