Horrorra hangolt Aquamn spin-off érkezhet?!

Hirdetés

Úgy tűnik, a Warner izgalmas projektbe vágja a fejszéjét. Az Aquamanban látható Ároklakók főszereplésével készítenének horrorfilmet!

Meg kell hagyni, hogy a DC meglehetősen betalált az Aquaman filmmel. Ideje is volt ennek, pláne annak fényében, hogy James Wan és csapata mennyit ügyködött a film elkészítésen. A végeredmény egy egészen szerethető és a stúdió számára is elég betyáros bevételi adatokat produkáló alkotás lett. Kellett már ez nagyon, hiszen valljuk be, hogy képregényfronton a Marvel egyeduralma a jellemző.

A Warner és a DC viszont úgy tűnik, hogy azért rendelkezik tervekkel a jövőt illetően. Egyrészt készülget a Batman film, ám számunkra talán most mégis érdekesebb lehet az, amit a The Hollywood Reporter szimatolt ki.

Úgy tudni, hogy a stúdió Noah Gardner és Aidan Fitzgerald írókat egy igazán különleges feladattal bízta meg. Egy forgatókönyvet kell készíteniük, amelyben az Aquaman filmben feltűnt Ároklakókat ismerhetjük meg még jobban. Ráadásul a tervezett alkotásra horrorfilmként hivatkoznak.

A dolog mondjuk lehet, hogy annyira nem is meglepő – James Wan, az Aquaman rendezője ugyanis ebben a témakörben nagyon is otthon van. Természetesen a hírek szerint ezen a projekten is rajta tartja majd a szemét.

Ami biztos, hogy ez a mozifilm a megszokott csilliárdos képregényfilmes büdzsé helyett majd valami óvatosa költségvetéssel készülhet el, ami azért teljesen érthető. A végeredmény viszont még így is bőven lehet egy jól sikerült alkotás. Pláne, ha James Wan is segíti annak elkészítését.

Az Ároklakók egyébként nem is olyan nagyon régen jelentek meg a DC képregényekben. A 2011-es újraindulás során mutatkozhattak be. Ezek a lények eredetileg Atlantisz részei voltak, viszont, amikor a birodalom elsüllyedt, akkor a megmaradt túlélők vérengző szörnyekké váltak.

A mozifilmben Mera (Amber Heard) kötötte össze a bajszot ezekkel a lényekkel, amely részt lehetett is szeretni, így tényleg lehet fantázia egy rájuk épülő horrorfilmben is.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE