Housewife előzetes – Véres-szektás török horror

Hirdetés

Can Evrenol török rendező legújabb alkotásában sem maradunk vér nélkül. A Housewife előzetes remek zenével és hatásos jelenetekkel érkezett.

Talán már szembe találkoztál a 2015-ös Baskin című horrorfilmmel. Az alkotás még a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon kezdte meg a karrierjét, majd több filmes szemlén is megfordult. Elsősorban egyébként Európában, de mondjuk a mexikói Morbido Film Fesztiválon is bemutatták a közönségnek. A meglehetősen véres pokolbéli utazás még török nyelven készült, de utat talált az amerikai piacra is.

Talán ezért is fordulhatott elő, hogy Can Evrenol következő filmjét már angol nyelven készítette el, igaz a Housewife munkálatai is Törökországban zajlottak.

Érdemes megemlíteni, hogy a Housewife kapcsán a külföldi sajtóban leginkább David Cronenberg, Clive Barker és Dario Argento hatásait vélik felfedezni. Nem is annyira meglepő a dolog, hiszen a Baskin esetében is sokan a török Hellraiser-nek kiáltották ki a végeredményt.

A Housewife esetében amúgy szintén egy fesztivál körútra számíthatnak az érdeklődök. Na persze tőlünk távol. Egyrészt a héten mutatják be Franciaországban, illetve ha minden igaz az elmúlt héten az Egyesült Államok egy kisebb filmszemléjén is volt premierje.

Housewife előzetes

A Housewife előzetes meglehetősen hatásos. Dmitri S. Belski és Alican Yazicioglu zenéje kellően borzongató és a trailer szavak nélkül is nagyot üt.

Meglehetősen véres és a szexualitást sem mellőző darabra kell számítani, ezt Evrenol is lenyilatkozta. Sőt azt ígérte, hogy a Baskin-ben tapasztalt szintet is szeretné megugrani.

A történet főhőse egy Holly nevű nő lesz, akinek borzalmas gyereke volt. A tanúja volt annak, hogy az anyja brutális megöli az édesapját és a húgát. Holly-t még 20 év múlva is rémálmok gyötrik, ami nem is csoda. A megpróbáltatásnak pedig úgy tűnik, hogy nincs vége, miután a lány bekerül egy különös szektába, ahol újabb szörnyűségek várnak rá. Talán nagyobb őrültnek lesz elszenvedője, mint fiatal korában.

Housewife előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE