Ideje, hogy eldobd az agyad! Itt a Boldog halálnapot 2 előzetese!

Hirdetés

A 2017-es év egyik kellemes horror meglepetése volt a Boldog halálnapot. Jövő februárban érkezik a folytatás, az eredeti készítőkkel, ami talán még überelni is tudja az első felvonást. Az előzetes mindenesetre egészen hibátlan.

2019. február 14-én mutatják be a Boldog halálnapot 2. részét, ráadásul ez a hazai premier. A Blumhouse berkeiből kikerült horror első része elég korrekt sikert aratott. Tulajdonképpen a stúdió filozófiáját követte, meglehetősen kispénzből hozták tető alá és több mint tízszeres bevételt produkáltak. Igazából már a premier után nem sokkal jelezték, hogy a csapat neki is ugrik a folytatásnak. A rendezést ismét Christopher Landon vezényelte, sőt most a forgatókönyvet is ő hozta össze. A főszerepben pedig maradt Jessica Rothe és a többiek.

A sztori szerint hősnőnk, Tree megint galibába keveredik. Nem elég, hogy egyszer már újra és újra át kellett élnie a saját halálát, most megint ez történik. Csoda, hogy lány létére a töke kivan az egésszel.

A Boldog halálnapot 2. része is egészen telitalálatnak tűnik. Humoros, ütős slasher, sodró lendülettel. Most komolyan, kell ennél több?

Boldog halálnapot 2 előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE