Incarnate előzetes – Aaron Eckhart démonokat űz

Hirdetés

Aaron Eckhart filmszínész legújabb produkciójában egy tudóst alakít, aki képes démont is űzni, mert annál mi sem egyszerűbb. A Blumhouse új filmje Brad Peyton rendezésében készült. Itt is az Incarnate előzetes

A jelenkor horrorgyáros filmstúdiója mindenképpen a Blumhouse Productions. Ugye Jason Blum cégéről van szó, amelyik annak idején talán a Parajelenségek filmekkel nyúlt bele a tutiba. Azt nem mondanám, hogy a minőségbe, mert túlzónak érezném, de pénzügyileg jól teljesítettek a filmek, ez tény.

A stúdió pedig azóta is leginkább horrorfilmek gyártásával és készítésével foglalkozik. Hogy ne csak a rosszat említsük a Sinister filmek, A szomszéd fiú – na az meg ugye nem is horror – a Purge trilógia és az Insidious is ebből a remek kis filmműhelyből került ki. A felsorolást pedig jó ideig lehetne folytatni.

A stúdió természetesen az elkövetkezendő időszakban is több filmmel szeretné lenyűgözni a horrorfilmek szerelmeseit. Ezek közül az egyik az Incarnate lesz Brad Peyton rendezésében.

Brad Peyton az a rendező, aki az Utazás a rejtélyes szigetre és a Törésvonal direktora, sőt hamarosan egy újabb Dwayne Johnson filmnek ugrik neki, viszont előtte decemberben bemutatja újdonságát, ami egy PG-13-as korhatárral bíró horror lesz. Ez ugye esetünkben annyit jelent, mint más szakágban a guminő. Viszont ugye, ha nincs ló, jó a szamár is, ezért folytasd csak a cikk olvasását.

A történet amúgy Ronnie Christensen fejéből pattant ki, aki A szörny, A 109. utas és a Sötét hullám forgatókönyvírója volt  korábban. Ronnie nem bonyolította annyira túl az alapfelvetést. A középpontba helyezett egy tudós férfit, aki képes egy izgalmas módszerrel kiűzni az emberekből a bennük lakozó gonoszt. Erre pedig szükséges is lesz, hiszen egy fiatal srácot démon száll meg, így csak hősünk segíthet rajta. Láttunk már ilyet? Naná, de a Parajelenségek tök egyforma részeire is több milliót költöttek a moziba járók, minek kellene így ennél jobban eredetinek lenni.

A főszerepet azaz Aaron Eckhart kapta, aki kísértetiesen hasonlít Thomas Jane-re, én legalábbis majdnem az ő nevével írtam ezt a cikket. Illetve az a figura, akit a reklámanyagban A sötét lovag egyik szereplőjeként említenek. Pedig volt ő elnök a Támadás a Fehér Ház ellen 2. – London ostroma című filmben elnök is. A magyar címadásért egyébként jár a piros pont a földrajzszakosok támogatásával.

Ja és ugye, ha gonoszkodok és Aaron Eckhart, akkor az Én, Frankenstein se maradjon ki. Illetve a Trónok harcából ismerős holland színésznő Carice van Houten is látható, ő nagyobb élmény.

Mindettől függetlenül az Incarnate előzetes lüktetőnek tűnik és habár nagy vérengzést nem ígér, azért valami ütősebb jump scare móka még kikerekedhet belőle, már ha a részedről egyáltalán van igény ilyesmire.

Érdekes módon egyébként Belgiumban már tavaly szeptemberben bemutatták a filmet – egész jó kritikákat kapott -, a tengerentúlon viszont csak decemberben érkezik a premier.

Az Incarnate film adatlapján a hivatalos előzetes magyar feliratos változatát is megtalálod.

Incarnate előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE