Indiai zombisorozattal erősít a Netflix

0
1

Betaal címmel érkezik május 24-én egy új zombis sorozat a Netflix kínálatába. Egy indiai szériáról van szó, ahol néhány egykori gyarmatosító mászik elő sírjából!

A Netflix Ghoul című sorozatának stábja újabb alkotással rukkol elő a streaming szolgáltatónál. Egy vadonatúj zombis sorozattal, a Betaal cíművel jelentkeznek, amely az indiai folklór elemeire épít, ráadásul indiai színészekkel is hozták tető alá a projektet, amelyen a Blumhouse Television is ügyködött.

A történet egy távoli kis településen játszódik majd, ahol a címben foglalt átok hatására vérszomjas zombik kelnek életre, ráadásul kiderül, hogy az egykori gyarmatosítók érzik úgy, hogy ideje még egy kicsit akciózni. A rendőrség gyorsreagálású szervei igyekeznek a nevükhöz méltó módon cselekedni, de beláthatjuk, hogy nincs könnyű dolguk.

A szériára nem is kell sokat várni, május 24-én már elérhető lesz a Netflix kínálatában – az mondjuk kérdés, hogy magyar feliratra addigra készül-e hozzá. Mindenesetre az előzetest mutatjuk!

Betaal előzetes:

A Netflix úgy tűnik, hogy elkötelezett a zombik mellett, hiszen hasonló tematikájú a Kingdom című széria is, ezek pedig mind eredeti tartalmak. Na, de horrorfronton amúgy sem nagyon panaszkodhatunk a szolgáltatóra, hiszen ezen a téren is igyekeznek kitenni magukért. Nem rég például Mike Flanagan bízták meg egy újabb horror széria elkészítésével.