Kórházi folyosón futkosás nagy dózisban!

Hirdetés

A tengerentúlon december elején mutatkozhat be a Christopher Lawrence Chapman rendezésében készült Inoperable, amely megkapta első előzetesét is.

Kis költségvetésű, függetlenül horrorfilm az Inoperable, amelye egyelőre nem is feltétlen zaklatja fel kellően a nézőt. Legalábbis, ha csekkoljuk az előzetest, akkor nem érzünk visszafojthatatlan vágyat arra, hogy lássuk, amint Danielle Harris rémülten rohangál egy labirintusnak tűnő folyosó rendszerben.

A film forgatókönyvét Christopher Lawrence Chapman és Jeff Miller hozták össze. Csak a minőségi színvonalat előrevetítve, utóbbi úriember olyan filmeket jegyez producerként, mint a ClownTown, a Hellblock 13 vagy a The Burning Dead. Nem árulok el nagy titkot, hogy egyik alkotás sem kapott Oscar-díjat. A The Burning Dead-ben pedig Danny Trejo is szerepelt. Trash ez kérem a javából.

Talán ezen a vonalon indul el az Inoperable is, amelyben egy lány kapja a főszerepet, aki egy kiürített kórházban visz véghez egy betyáros vesszőfutást. Történt ugyanis egy a közelgő hurrikán miatt evakuálták az intézményt, ráadásul valamilyen okból kifolyólag a gonosz erők is elszabadultak. Hősnőnk pedig vagy kimegy a veszélyzónába vagy talán örökre a falak között ragad.

Igazából túl különösnek nem is lehet nevezni  Chapman és Miller sztoriját és ismerve a munkásságukat ezen nem is kell meglepődni.

Ismerős arcként Danielle Harris nevét lehetne megemlíteni, aki beszarás, de már 40 éves. Gondoltad volna? Gyerekként még a Halloween filmekben tűnt fel, majd sorozatokban és inkább B kategóriás alkotásokban találkozhattunk vele. Az elmúlt években olyan alkotásokban szerepelt, mint A balta filmek, a Camp Dread, a Hallow’s Eve, a Menekülj! 2 vagy a Havenhurst.

Az Inoperable vélhetően nem fogja megváltani a világot, de hátha meglepnek minket és kellemes csalódás lesz a függetlenfilmes palettán.

Inoperable előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE