A stúdió nyitott az Insidious – Sinister crossoverre

Hirdetés

Habár az Insidious legutóbbi része beltartalmát nézve meglehetősen felejthető lett mégis szépen termeli a dollármilliókat. Jason Blum pedig úgy tudni, hogy még tovább ütné a vasat.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az Insidious széria kezd kifulladni. A legutóbbi részt látva abszolút ez lehet a benyomásunk. Annak ellenére is, hogy a szériát mindvégig Leigh Whannell jegyezte forgatókönyvíróként. A mostani negyedik rész, Az utolsó kulcs viszont nem csak, hogy sablonos volt, de nem is bánt jól a megszokott lépésekkel és nem jól játszotta ki kevéske ütőlapját.

Ez a nézők véleménye, a stúdió viszont talán erre annyit mondhat, hogy 10 millió dollárt költöttek a filmre, ami a nyitó hétvégén, csak a tengerentúlon 30 millió dollárt tejelt. Világszerte pedig jelenleg 54 millió dollár környékén tart. A népszerűség tehát mondhatni töretlen. Bár nyilván jó kérdés, hogy a mostani, szerintünk jelentős minőségi zuhanást követően ki kíváncsi az ötödik felvonásra. Igaz Jason Blum és cége nagyon ért ahhoz, hogy miként és meddig kell ütni a vasat, a Paranormal-széria is világra szóló siker volt.

A Blumhouse-t persze eszünk ágában sincs ezért bántani, hiszen a horrorkedvelők Mekkájának számít a stúdió, amely olyan filmekkel örvendeztetett meg minket az elmúlt évben, mint a Széttörve, a Tűnj el! vagy a Boldog halálnapot! Tényleg, kösz!

A különféle horrorfranchise-ok kapcsán pedig egy újságíró tette fel a kérdést Jason Blum-nak. Nem gondolkozott-e azon, hogy két univerzumot keresztez egymással.

Kiderült, hogy Blum és a producerek már fontolgattak hasonlót. Az ő ötletük az Insidious – Sinister crossover, amely valóban adja magát. Blum úgy fogalmazott, hogy korábban elég közel álltak ahhoz, hogy ebből valami legyen és szerinte érdemes volna foglalkozni az ötlettel.

Jogos, miért ne? Hiszen az Insidious franchise-ra ráférne egy kis vérfrissítés. A Sinister első része pedig nagyon korrekt volt, a folytatás azonban elég felejthetőre sikeredett.

Megállás amúgy egyáltalán nincs a produkciós cég háza táján. Gőzerővel készül a Széttörve folytatása, a Glass. Dolgoznak a Purge sorozaton és a sztori újabb részén, ami a The Purge: The Island címet viseli, illetve a Spawn moziban is érdekeltek, de az új Halloween film is a stúdió gondozásában valósulhat meg.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE