Itt az Alien: Covenant bevezető

Hirdetés

Kapott egy kis kedvcsinálót Ridley Scott új filmje. Tulajdonképpen az Alien: Covenant bevezető perceiről van szó, amelyben a legénységet ismerhetjük meg.

A Covenant legénysége, egy csapat telepes igazán nemes céllal vág neki a világűrnek. Szeretnének egy új bolygót gyarmatosítani az emberek számára. A hajón mondhatni baráti és jó hangulat uralkodik, ahogy azt a bevezető videóban is láthatjuk. Hőseink még csak nem is sejtik, hogy miféle borzalmakban lesz részük.

Mi persze igen, hiszen már kaptunk korábban egy előzetest, ami cseppet sem finomkodott és véres dolgokat jelzett előre.

Az akkori trailerben egészen jól felvázolták a sztorit, most pedig a Covenant legénysége kapja a főszerepet. Michael Fassbender visszatér és már látható, hiszen ő két androidot is megformál majd az új Alien-filmben.

Azt pedig már lehetett hallani, hogy a legénység tagjai között James Franco is tiszteletét teszi. A színésszel eddig nem nagyon találkozhattunk, a most érkezett Alien: Covenant bevezető azonban őt is felfedi és bemutatja.

A filmben Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England és Benjamin Rigby kapott szerepet. Azt pedig talán nem is kell ragozni, hogy a karaktereknek jó esélye van arra, hogy nem feltétlen élik túl a filmet.

Ridley Scott újabb Alien filmje tulajdonképpen előzménye lesz az 1979-es klasszikusnak és folytatása a néhány évvel ezelőtt bemutatott Prometheus-nak. Ridley Scott ráadásul úgy tudni, hogy még szeretne néhány Alien-filmet készíteni, akár egy új trilógiát is. Ennek okán pedig jó eséllyel egy másik tervezett, az Alien 5, amelyet Neill Blomkamp vezényelhetett volna le, nem fog elkészülni.

Az eredeti terv az volt, hogy az Alien: Covenant majd valamikor augusztusban kerül a mozikba. A csapat azonban egészen elképesztő rohamtempóban dolgozott és idő előtt kész lesznek. Így pedig a Fox is amellett döntött, hogy hamarabb legyen a premier. Ennek okán a Covenant már május 19-én bemutatkozik a mozikban.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE