Itt az új Kör előzetes

Hirdetés

Az új Kör előzetes végre megérkezett. Kicsit féltünk, hogy nem lesz ebből semmi, hiszen már csak két hónap van a tervezett premierig. Viszont F. Javier Gutiérrez úgy tűnik időben elkészül, mi pedig újra félhetünk a kútba dobott kislánytól.

Emlékszel a Kör című filmre? Akkoriban az ázsiai horrorfilmek amerikanizált változatai hódítottak. Szinten minden valamirevaló ázsiai horrorfilmből a tengerentúlon is elkészítették a saját változatukat. Aztán egyszer csak ez az időszak is lecsengett.

A Paramount Pictures viszont úgy döntött, hogy érdemes lehet újból próbálkozni és folytatni az egykor megkezdett Kör történetet. Ugye 2005-ben készült egy folytatás is, ami már nem volt olyan acélos siker, bár még mindig sokan imádták. A stúdió viszont akkor, talán nagyon okosan, úgy döntött, hogy nem kell tovább huzigálni a rókabőrt.

Az elmúlt hónapokban vagy még inkább években azonban felütötte a fejét a hír, hogy a Kör folytatást kaphat. Az idő elrepült, az új Kör előzetes pedig bumm már meg is érkezett.

Mondjuk azért nem lett elkapkodva, hiszen most jött az előzetes és csak két hónappal járunk a tengerentúli premier előtt.

A folytatás amúgy a Rings azaz A körök elnevezést kapta és a már jól ismert történetet tárja elénk. A VHS kazetták kora mondjuk lejárt, de nagyon úgy néz ki, hogy a gyilkos kazettát valaki digitalizálta. Így jöhet az újabb borzongás és jump scare áradat. Legalábbis az új Kör előzetes bizony ezt ígéri.

A rendezést ez alkalommal egy spanyol szakemberre, F. Javier Gutiérrez-re bízták, aki ezelőtt egy meteoros-világvégés filmmel a Tres días-sal rukkolt elő, mondjuk annak is nyolc éve.

Az új Kör sztorija szerint egy fiatal lány eléggé kétségbe van esve. Barátja mintha kicsit kezdene megkattanni. Egy titokzatos videó nyomába ered, amit az ember ha megnéz, csörög a telefon, hét nap múlva pedig az illető meghal. Főhősnőnk úgy dönt feláldozza magát, megnézi a videót és igyekszik még a hetedik nap letelte előtt megoldást találni égető problémájára.

Viszont felfedez egy érdekes dolgot is. Egy videót a videóban, egy olyat, amit korábban még senki sem vett észre.

A főhősnőt Matilda Lutz alakítja, aki az Osztályon felüli című sorozatból lehet ismerős. Viszont egy másik, talán nagyobb nevű sorozat sztár is feltűnik a végeredményben. Johnny Galecki személyében, aki az Agymenőkből lehet ismerős.

Reméljük nem csak az új Kör előzetes biztató, hanem a végeredmény is az lesz.

Arról sajnos egyelőre nem érkezett hír, hogy A körök mikor lesz látható a hazai mozikban.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE