James Wan újabb horror fölött bábáskodik

Hirdetés

Habár a horrorfilmek rendezésével úgy tűnik James Wan valóban felhagyott, azért nem hanyagolja a műfajt. Most újabb filmes munkáját segíti és a közreműködésével készülhet el a Milk című horror.

James Wan rendezőként legutóbb a Démonok között 2. részével jelentkezett, viszont a horror műfaját azóta sem tagadta meg. Producerként dolgozott az Insidious filmen és Az apácán, de természetesen jelenleg is több másik horror projekten tartja rajta a szemét.

Ilyen az Annabelle 3. része, a Swamp Thing sorozat, a Resident Evil reboot vagy éppen a Rémkoppantók feldolgozás, nem beszélve a Démonok között 3. részéről.

A sorba pedig most a Milk című horror is beállhat. Santiago Menghini rendező rövidfilmjéről van szó, amelyet az idei évben mutattak be. A 10 perces alkotás főhőse egy kisfiú, aki az éjszaka közepén felébred és lemegy a konyhába, hogy egy pohár tejet igyon. Odalent azonban rátalál édesanyjára, aki cseppet sem hétköznapi módon viselkedik.

Menghini filmje díjakat is nyert, így nem csoda, hogy James Wan felfigyelt rá. Ő volt az, aki egyébként az Amikor kialszik a fénynek is bizalmat szavazott. David F. Sandberg alkotása szintén rövidfilm volt, amihez hozzátettek egy kicsit, alakították és Sandberg elkészíthette az egészestés változatot. Most hasonló folyóba léphet Menghini is.

Sokkal többet nem tudni a projektről, de kíváncsian várjuk az újabb részletek.

Valamint jobb híján itt az eredeti kisfilm előzetese, amiben sajnos túl sok minden azért nem történik.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE