Jamie Lee Curtis is ott lesz az új Halloween filmben!

Hirdetés

A Blumhouse tervei szerint 2018 októberében érkezhet meg az új Halloween film, amelynek egyelőre az előkészületei zajlanak. Egy biztos! Jamie Lee Curtis  ismét Laurie Strode bőrébe bújhat.

A Blumhouse nem olyan régen már bejelentette, hogy szeretnének egy újabb Halloween filmet készíteni, ám jó ideje nem sokat hallani a produkcióról. A stúdió azonban most megtörte a csendet, ráadásul elég alaposan.

Bejelentették, hogy a film főszerepében Jamie Lee Curtis is ott lesz, aki a franchise ikonikus karaktere, na és természetesen ez alkalommal is Laurie Strode-t alakíthatja.

A színésznő számára tulajdonképpan az 1978-as első Halloween film volt, ami meghozta a sikert. 1981-ben szerepet kapott a második részben is. A Boszorkányos időszak alcímet viselő részben a hangját lehetett hallani, majd 1998-ban tért vissza ismét. Akkor a Halloween H20-ban láthattuk őt, még mindig nem utoljára. A 2002-es Feltámadásban ugyanis Laurie-nek is osztottak lapot, bár úgy tűnt, hogy utoljára, hiszen ott búcsút inthettünk a karakternek.

Mégis úgy tűnik, hogy a Blumhouse erről nem vesz tudomást és visszahozzák Jamie Lett Curtis-t. Nagyon jól teszik persze.

Időközben amúgy két új Halloween film is készült, Rob Zombie azonban új alapokat igyekezett lefektetni, a végeredménnyel kapcsolatban azért elég vegyesek a vélemények.

Az új rész, ami így vélhetően inkább egy folytatás lesz John Carpenter felügyelete alatt készülhetett el, aki a hírek szerint a taktusok megkomponálását is magára vállalná.

A forgatókönyvet Danny McBride és David Gordon Green hozta össze, a rendezést pedig utóbbi vezényelheti. Tőle korábban A válságstábot vagy az Ananász expressz című filmet láthattuk.

A tengerentúli premier 2018. október 19-én esedékes, ennek fényében szépen lassan talán neki is látnak a forgatásoknak.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE