Jared Leto kapta a Morbius főszerepét

Hirdetés

Jared Leto a jelenleginél is jobban elmerül a képregényfilmek világában. A DC után úgy tűnik, hogy a Sony révén a Marvel képregényes univerzumba is belekóstol.

A Sony úgy tűnik, tényleg komolyan gondolja a saját képregényes univerzumát, amely persze Marvel karakterekre épít. Oké, ez mondjuk nem is csoda, hiszen habár Pókember az egyik legismertebb karakterük, mégis több száz másik figura jogaival bírnak, ezekre pedig lehet építeni.

Az első építőkocka kétségkívül Venom lesz, amely az előzetesek alapján nem tűnik rossznak, még akkor sem, ha nem valami vérgőzös filmet kapunk. Ez ugye azért lehet kicsit csalódás, mert a kezdetek kezdetén még ez is kinézőben volt. Más kérdés, hogy állítólag az is lehet, azért mentek inkább az óvatosabb irányba, hogy a későbbiekben kényelmesebben lehessen a karaktert Pókemberrel összehozni.

Időközben viszont a stúdió lerántotta a leplet a soron következő karakterről. Kiderült, hogy Dr. Michael Morbius is megmutathatja magát a vásznon. Morbius szintén Pókemberes karakter, egy fickó, aki meglehetősen ritka vérbetegségben szenved. A doki igyekszik minden áron meggyógyítani magát. Ez a kaland azonban nem a tervek szerint sül el, hősünk megfertőződik és olyan lesz, mint egy vámpír. Na, bumm.

Az is nyilvános, hogy Jared Leto kapja Morbius szerepét, a további részleteket pedig tűkön ülve várjuk. Apropó, azért úgy néz ki, hogy a Sony a rendezőt is megtalálta a filmhez, Daniel Espinosa személyében.

Érdekesség lehet, hogy Espinosa a Sony egy másik filmjét az Élet címűt készítette el nem olyan régen. Akkoriban pedig pletyka és vadelképzelés szinten felmerült, hogy az Élet című film, kvázi a Venom előzménye… úgy tűnik ez az infó fals és persze nem is jelenteném ki, hogy majd most a Morbius esetében lesz ez a helyzet. Maradjunk csak annyiban, hogy Espinosa kapcsán eszembe jutott ez a sztori.

A Morbius filmet illetően bizodalmunk pedig lehet, habár az még nem derült ki, hogy mikor is találkozhatunk a vásznon ezzel a produkcióval.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE