Jason Blum 5 kedvenc horrorfilmje

Hirdetés

Jason Blum, a Blumhouse Productions feje színt vallott. Elárulta, hogy melyik az öt kedvenc filmje. Szerinted van közte saját alkotás?

Nem olyan régen Bruce Campbell már szerepelt a Rotten Tomatoes egyik visszatérő cikksorozatában, amelyben színészeket, rendezőket interjúvolnak meg kedvenc filmjeiket illetően. Most Jason Blum volt soron, aki szintén színt vallott.

Parajelenségek (2009)

Jason Blum 5 kedvenc horrorfilmje

Gondoltad volna? Minden szentnek maga felé hajlik a keze. Persze tegyük hozzá, hogy Blum és a cége számára ez a film hozta meg a sikert, nem csoda, hogy a kedvence. A miért megválaszolásában erre Blum is kitér. Ezzel kezdődött minden, egy kis stúdió filmje, ami hatalmas sikert ért el. A Blumhouse filmek koncepciójának alapját is lefektette, hiszen kevés pénzből igyekeznek korrekt alkotásokat létrehozni a minél komolyabb profit reményében. Ebben pedig nincs is hiba, hiszen az elmúlt időszakban is bejöttek a számítások.

Az (2017)

Jason Blum 5 kedvenc horrorfilmje

Egy egész friss film, ami hamar kedvenc lett Jason Blum számára. A producer szerint a feldolgozás jól sikerült és bevallja, hogy egy kicsit irigy is, hogy nem ők készítették ezt a filmet. Viszont egy ilyen sikert látva csak még elszántabb lesz a saját alkotásokat illetően.

A Manderley-ház asszonya (1940)

Jason Blum 5 kedvenc horrorfilmje

Mert, hogy Alfred Hitchcock filmről van szó és Blum szerint ő az egyik valaha élt legjobb rendező. A Manderley-ház asszonya pedig a legnagyobb kedvence a direktortól.

Psycho (1960)

Jason Blum 5 kedvenc horrorfilmje

Tulajdonképpen szintén zenész. Blum indoklása hasonló, ezt a Hitchcock filmet is elképesztő módon szereti.

Rosemary gyermeke (1968)

Jason Blum 5 kedvenc horrorfilmje

Blum azt vallja, hogy egy horror pont attól lesz jó, hogy ha az ijesztő, akár véres részeket kivesszük belőle, akkor drámaként is tökéletesen megállja a helyét. Polanski műve pedig szerinte ilyen. Tökéletes alkotás, amivel könnyen egyet lehet érteni.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE