Az Az rendezője Jessica Chastain-t szerződtetné a folytatásra

Hirdetés

Habár az Az film folytatása egyelőre hivatalosan nem kapta meg a zöldlámpát, mégis 100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy a Warner engedi, hogy elkészüljön a következő film. Állítólag már a színészeket is keresik, akik a felnőtt karaktereket alakíthatnák a moziban!

Az Az elképesztő sikerétől hangos most minden filmes portál. Nem csoda, Pennywise tényleg olyat csinált, amit előtte horrorfronton senki nem tudott véghez vinni. A folytatás bejelentése pedig ennek fényében csak amolyan formalitás lesz.

Andy Muschietti már több gondolatot is megosztott a második résszel kapcsolatban, amelyben a hírek szerint a gyerek karakterek is visszatérnek, viszont a felnőtt énjük is ott lesz, hiszen akkor már tényleg két idősíkot kapunk.

Az első filmben nem történt így, csak a gyerekek kalandjával ismerkedhetünk meg. Andy Muschietti így szerette volna kivitelezni a dolgot, bár az ötlet úgy tudni, hogy alapvetően Cary Fukunaga-tól származik.

Ami viszont biztos, hogy a folytatás rengeteg kérdést hordoz magában. Az egyik legizgalmasabb az lehet, hogy vajon mely színészek kapnak szerepet a filmben. A gyerekszínészek nem olyan régen már vázolták ezzel kapcsolatban az elképzeléseiket. Akkor Jessica Chastain neve is felmerült, ami nem is tűnik annyira légből kapottnak. Pláne Muschietti legutóbbi nyilatkozata kapcsán.

„Jessica egy csodálatos színésznő és nagyon jó barát, nagyon szeretném ha eljátszaná Bev karakterét. A többiekre is van már ötletem, de korai volna még bármit is mondani.”

A páros dolgozott is már együtt, hiszen a Mama című horrorban Chastain játszotta a főszerepet, Muschietti pedig azzal  a filmmel hívta fel magára a figyelmet. Szóval miért ne?

A direktor továbbá beszélt arról is, hogy Mike Hanlon lesz az egyik legfontosabb figura a folytatásban. Ő az, aki mindvégig Derry-ben maradt.

„Mike-kal kapcsolatban az elképzelésem az, hogy sötétebb karakter lesz, mint a regényben. Kulcsfontosságú szereplőt akarok belőle csinálni. Egy emberi roncsként szeretném őt láttatni, amikor elkezdődik a folytatás.”

Az Az film adatlapját itt találod, a filmről pedig erre írtunk.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE