Jessica Chastain szívesen szerepelne az Az 2. részében

Hirdetés

Ilyen az, amikor az érdekek találkoznak. Miután az Az film rendezője elárulta, hogy nagyon szeretné, ha a folytatásban Jessica Chastain is szerepet kapna, a színésznő is úgy nyilatkozott, hogy nagyon örülne, ha volna erre lehetősége.

A hivatalos bejelentés mondjuk egyelőre várat magára, de nagyon úgy néz ki, hogy csak Jessica Chastain szoros  időbeosztása állhat annak útjába, hogy a színésznő ott legyen az Az 2. részében.

Chastain neve még néhány hónappal ezelőtt került elő, amikor egy interjúban arról faggatták az Az gyerekszínészeit, hogy szerintük kik lennének a tökéletes színészek, akik eljátszhatnák karaktereik felnőtt változatát. Aztán nem sokkal később a rendező Andy Muschietti is úgy nyilatkozott, hogy nagyon szeretné, ha a felnőtt Beverly Marsh szerepében őt láthatná. Ez nem is meglepő, hiszen a Mama című film forgatásán már dolgoztak együtt.

Nos, Jessica Chastain pont a ScreenRant-nek adott interjút, ahol az újságíró felvetette az ötletet és kíváncsi volt a színésznő véleményére. Remek választ kapott:

„Imádom Andy-t és Barbarát is. Andy rendezői bemutatkozásának idején már dolgoztam is velük, Barbara tulajdonképpen az egyik legjobb barátom lett, szóval nagyon szívesen dolgoznék ismét velük. A barátaim, kicsit olyanok, mintha a családtagjaim lennének. Mindennek szeretnék a része lenni, amit ők csinálnak, így nagyon boldog lennék, ha a folytatáson együtt dolgozhatnánk.”

Ráadásul Chatain a stúdió szempontjából is tökéletes választásnak tűnik, így azt gondoljuk, hogy tényleg nem sok akadálya van annak, hogy bejelentsék megvan a felnőtt Beverly Marsh.

Az egyetlen gond az időbeosztás lehet. Az Az 2. része 2019 szeptemberében kerülne a mozikba, bár úgy tudni, hogy a forgatásokat mielőbb szeretnék megkezdeni, hiszen a gyerekszínészek is előkerülnek a filmben, nem akarják, hogy ők sokat változzanak. Igaz ha megvan a szkript, az ő jeleneteiket akár lehet is rögzíteni, hiszen vélhetően a felnőtt színészekkel nem lesznek közös pillanataik.

Jessica Chastain viszont így is meglehetősen elfoglaltnak tűnik. Az X-Men: Dark Phoenix forgatásait ugyan befejezte, de most a George and Tammy című film forgatásain lesz érdekelt, legalábbis ennek a filmnek már javában zajlanak az előkészületei. Ezt a filmet még 2018-ban szeretnék bemutatni.

Emellett pedig még három projekt kapcsán emlegetik a színésznőt. Igaz jó hír lehet, hogy ezen filmek egyike sem kapott még premierdátumot. Úgy tudni, hogy Chastain ott lehet a Tom Clancy ötlet alapján készülő The Division-ben, az azonos című videojáték filmes változatában. Ingrid Bergman-ként számítanak rá a színésznő egy életrajzi filmjében. Illetve akciózhat majd a Painkiller Jane filmes változatában is.

Ezek ellenére reméljük, hogy belefér az idejébe az Az 2. része. Tényleg jó választás lenne.

Megosztom:Share on Facebook13Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE