Jigsaw lesz a Punisher 2. évadának egyik rohadékja!

Hirdetés

Január 18-án jön a The Punisher 2. évada a Netflixen. Frank Castle most a kissé brutálisabb Billy Russo-val akaszthatja össze ismét a bajszát.

A Netflix Marvel házasság egyik legütősebb, de minden bizonnyal legvéresebb eredménye volt a The Punisher, amelyben Jon Bernthal büntetett. Egész pontosan gyerekkori jó barátját Billy-t, aki egy kicsit meghasonult.

Frank azonban nem végzett az egykori cimbivel, de alaposan helyben hagyta. Az évadzárásakor pedig tulajdonképpen sejteni lehetett, hogy Russo visszatér. Nos, igen, egy kicsit megszabdalva, Jigsaw néven folytatja ámokfutását, ami a korábbinál is sokkal durvább lehet. Legalábbis, ha a képregényeket vesszük alapul.

Jigsaw egyébként feltűnt már a vásznon is. Még a 2008-as Punisher filmben találkozhattunk vele, ott Dominic West alakította, talán kevésbé volt emlékezetes, de így hátha beugrik:

Mondjuk Lexi Alexander filmjében a képregényekhez hasonló Jigsaw-t kaptunk, a sorozat második évadát elnézve kinézetben Billy Russo nem sokban különbözik majd, egy-két sebhelye mondjuk akad, de a kinézete annyira nem brutális.

Habár a beharangozó előzetes nem sokat mutat és egyelőre a sztoriról sem sok mindent tudni, azért hihetjük, hogy a sorozatbeli Jigsaw talán mentálisan lesz brutálisabb, mintsem a külsejét tekintve.

The Punisher 2. évad előzetes

Január 18. Az már mindjárt itt van!

Hangulatfokozás érdekeben akár újraélethetjük az évadvégi véres balhét:

Ben Barnes karaktere mellett viszont Josh Stewart is rosszfiúként tűnik majd fel a folytatásban a hírek szerint. John Pilgrim figuráját kelti életre, aki egy erősen vallásos rosszfiú lesz. Illetve egy olyan faszi, akinek korábban volt egy egészen szörnyű oldala, amit például a vallással is igyekszik kordában tartani, ám nagyon úgy tűnik, hogy ez a felszín előbb-utóbb előtör.

Josh Stewart egyébként egy interjúban elárulta, hogy nagyon élvezte a munkát. Ráaádsul régóta szeretett volna Jon Bernthal-lal dolgozni, mert alapvetően jóban vannak, csak eddig semmi közös munkájuk nem volt. Na, majd most. Szegény Frank Castle-re pedig úgy néz ki most sem várnak könnyű pillanatok.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE