Jigsaw visszatér a Fűrész 8-ban?

Hirdetés

Érdekes pletyka látott napvilágot a készülő Fűrész 8 kapcsán. A verebek azt csiripelték, hogy jó eséllyel Jigsaw azaz Tobin Bell is visszatér az újabb folytatásra.

Alapvetően ez mondjuk nem is számít olyan egetverően meglepő hírnek. Már csak azért sem, mert habár Jigsaw még 2006-ban meghalt, azért a soron következő Fűrész-filmekben rendre találkozhattunk vele különféle flashback jelenetek formájában.

Egy újabb forgatási pletyka szerint arra is van esély, hogy az új részben, a Fűrész 8-ban is feltűnjön. Legalábbis állítólag látták őt a forgatáson. Nagy valószínűséggel Tobin Bell most is valami flashback jelenetet kapott, máshogy nem igazán tudnánk elképzelni, hogy miként is találkozhatunk vele.

Ugye a Legacy cím alapján nem is feltétlen gondolnánk, hogy egy előzményfilmet hoznak össze a Spierig testvérek, persze aztán sosem lehet tudni.

Apropó visszatérő szereplők. Ha minden igaz nem csak Tobin Bell jár ebben a cipőben, hanem a Fűrész 3D egy másik színésze is. Pontosabban a Ryan-t alakító Jon Cor is jó eséllyel benne lesz a Fűrész 8-ban. Már csak azért, mert Tobin Bell-t vele látták a forgatásokon.

Michael és Peter Spierig egyelőre nem árultak el semmi konkrétumot és a stúdió sem kötötte az orrunkra, hogy mire is számíthatunk.

Ami viszont biztos, hogy a Fűrész 8 forgatásai még október elején megkezdődtek. Nem tudni, hogy kiket szerződtettek, hiszen Jigsaw visszatérését sem erősítettek meg hivatalosan. Valamint nem is jelezték, hogy kik azok, akik biztosan ott lesznek a folytatásban.

A Twisted Pictures már megpróbált felhagyni Jigwas kalandjaival. Ám aztán néhány éve elkészült a Fűrész 3D, amire a többség amolyan lezárásként tekintett. Igaz valószínűleg senki sem gondolta komolyan, hogy valóban pontot tesznek a történet végére. Tény, hogy kellett várni egy kicsit, de mégis csak elkészülhet a Fűrész 8.

A végeredmény amúgy egy év múlva, jövő Halloween környékén kerül az amerikai mozikba. Jó eséllyel itthon is számíthatunk mozis bemutatóra. No meg talán valami eszeveszett vérengzésre, hiszen azért a készítőknek mindenképpen fel kell kötniük a gatyaszárát és egy ütős filmet kell összehozniuk. Valamivel muszáj lenyűgözni a rajongókat.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE