Joe Hill szerint az egyik legfélelmetesebb film az AZ

Hirdetés

Stephen King nem olyan régen már látta, hogy mi sült ki az Andres Muschietti rendezésében készült Az filmből. Most a fia, a szintén író Joe Hill is megosztotta a véleményét a feldolgozással kapcsolatban.

A hazai mozikban szeptember 7-én mutatkozik be a Stephen King-féle Az legújabb feldolgozása. Az eddigi előzetesek mind azt sugallják, hogy egy igazán rémisztő és durva sztorival lesz dolgunk. Az első trailer nem túlzás azt állítani, hogy meghódította a világot. A második pedig minderre még rá is tett egy lapáttal. Csoda, hogy tűkön ülünk.

Aztán Andres Muschietti nem régiben elárulta, hogy Stephen King is elismerősen nyilatkozott a filmjével kapcsolatban. Most pedig kiderült, hogy már Joe Hill, a fia is látta a kész változatot.

Az író egy közönségtalálkozón vett részt, ahol naná, hogy rákérdeztek, hogy szerinte milyen lett édesapja történetének legújabb feldolgozása. Íme a válasz:

„Szerintem Andres Muschietti rendezése benne van az öt legfélelmetesebb filmben. Nagyon emberi. A szereplők szerethetőek, viszont eközben mégis baromira rémisztő. Szerintem csak A Cápa, Az ördögűző, a John Carpenter-féle A dolog és az Engedj be! vetekedhet vele. Ilyen nagyon jó. Ennyire zseniális.”

Hiszünk Joe Hill-nek? Miért ne tennénk. A várakozás pedig csak tovább fokozódik. Igaz már csak bő egy hónapunk van a premierig.

A film története természetesen egyezik a könyvével. Ergo adott néhány fiatal, akik megpróbálnak szembefordulni a rémmel, aki már évszázadok óta rettegésben tartja szeretett otthonukat. A gonosz kedvenc alakja Pennywise, a bohóc, de számos módon meg tud jelenni. A feladat azonban egyáltalán nem könnyű, sőt kifejezetten nehéz.

Az sem titok már, hogy a szeptember érkező film a történetet a fiatal szereplők szemszögéből meséli el. Amennyiben a végeredmény siker lesz, akkor jöhet a folytatás, amelyben már a felnőtt hőseink nézhetnek farkasszemet a Bill Skarsgard alakította rohadékkal.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE