Jöhet a Penny Dreadful spin-off sorozat

Hirdetés

A Londoni rémtörténetek egész korrekt és a közönség által is kedvelt sorozat volt, a harmadik évad után mégsem folytatták. Na, de majd most!

A tengerentúlon a Showtime-on futott a széria, ami ott és akkor három évadot élt meg. Igazából már akkoriban is felmerültek pletykák arról, hogy valamilyen formában egy spin-off sorozat készülhet, amiből aztán éveken át mégsem lett semmi. Egészen mostanáig.

A csatorna ugyanis berendelte a Penny Dreadful: City of Angels-t.

John Logan marad a készítő, aki annyit már elárult, hogy valóban nem folytatásról lesz szó. Sőt, az új sorozat inkább a korábbi szellemi örökségének tekinthető. Azt is tudni, hogy a sztori 1938-ban játszódik és talán a címből ítélve nem meglepő, hogy Los Angeles lesz a helyszíne.

A történet állítólag olyan karakterek szemben állását helyezi a középpontba, akik Santa Muertével is kapcsolatban állnak, de az Ördög hívei is előkerülnek majd. Állítólag a végeredmény izgalmas keveréke lesz a természetfelettinek és a kor valósága és izzása is szerepet kap majd benne. Új okkult mítoszok, de valós történelmi események is felszínre kerülnek majd. Ezek alapján pedig az nyilván adott, hogy új karakterek és új történetszálak figyelnek majd be.

„A Penny Dreadful: City of Angels olyan társadalmi és történelmi összefüggéseket is tartalmaz majd, amelyeket a londoni történetből kihagytunk. Konkrét történelmi, politikai, vallási, társadalmi és faji kérdések is szerepet kapnak. 1938-ban Los Angelesnek nagyon nehéz kérdésekre kellett választ adnia a jövőjével és a lelkével kapcsolatban. Hősök és gonoszok itt sem lesznek, ahogy korábban sem voltak. Egymással küzdő, bonyolult és ellentmondásos karakterek kerülnek elő.” – fogalmazott John Logan.

A forgatások 2019-ben kezdődhetnek. A premierdátumot egyelőre nem tűzték ki.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE