Jöhet az Alkonyzóna reboot

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy ismét életet lehelnek az Alkonyzóna sorozatba. Ez alkalommal a Tűnj el! rendezőjének kezei között formálódhat a projekt.

Az Alkonyzóna című sorozat még annak idején 1959 és 1964 között borzongathatta meg a közönséget, majd 1985 és 1989 között ismét a képernyőre került. Sőt, a feldolgozások ekkor sem értek véget, hiszen 2002-ben Rod Serling vezényletével még elkészült 44 epizód. A siker viszont ekkor azért nem volt annyira egyhangú.

2012 környékén úgy tűnt, hogy ismét lehet valami és újból jön az Alkonyzóna reboot. Akkoriban az X-Men-es Bryan Singer nevét emlegették a projekt körül, ám ezek a hangok viszonylag gyorsan elcsendesedtek, majd el is haltak. Nem lett semmi az egészből.

Most azonban ismét terítéken az Alkonyzóna reboot. Úgy tudni, hogy a CBS Vod szolgáltatása, a CBS All Access a ludas, akik többek között a Star Trek: Discovery sorozatot is bekérték. Most Jordan Peele-t és cégét bízták meg az Alkonyzóna reboot előkészítésével.

Az még nem teljesen világos, hogy először egy pilotot vagy már egy egész évadot rendeltek-e be. Az viszont biztos, hogy íróként Marco Ramirez dolgozhat az ügyön. Ramirez korábban a Daredevil sorozat és a The Defenders stábjában szerezhetett magának tapasztalatot. A bábáskodás pedig Peele feladata. Vele egyébként jó eséllyel egyáltalán nem tettek rossz lóra. A Tűnj el! című sikerét látva sokán már eleve úgy emlegették, mint az Alkonyzóna örökösét. Nos, mint kiderült egy önmagát beteljesítő jóslatról beszélhetünk.

Peele mostanában nem pihen túl sokat. Elvileg egy másik sorozaton is dolgozik, amely a ’70-es években zajló nácivadászatról szólna, de besegít Spike Lee-nek is, aki Black Klansman címen forgat egy thrillert, ami a Ku Klux Klan körül forog. Ja és mindezek mellett valami saját rendezés is terítéken van, amiről egyelőre még az égadta világon semmit nem árult el.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE