Jöhet az American Horror Story 7. évad

Hirdetés

Na tessék! Erre a bejelentésre nem kellett túl sokat várni. Az FX úgy döntött, hogy zöld utat ad és jöhet az American Horror Story 7. évad.

Habár az American Horror Story 6. évad nem kezdett olyan jól, mint az eggyel korábbi felvonás, azért még messze volt attól, hogy megjelenjenek a viharfelhők a sorozat felett.

Történt ez annak ellenére is, hogy a második részre aztán továbbcsökkent a nézettség, aztán pedig holnap kiderül, hogy stagnál-e a helyzet vagy továbbfolytatódik a csökkenőtendencia.

Igaz a folytatást illetően ez már talán nem is mérvadó kérdés, hiszen az FX hivatalosan is bejelentette, hogy az American Horror Story 7. évad is elkészülhet.

John Landgraf az FX Networks és FX Productions ügyvezetője így fogalmazott:

„Ryan, Brad és a hibátlan írói csapatuk eddig tökéletes munkát csinált. Lenyűgöző, sokkoló sorozatot kreáltak, így megtiszteltetés számunkra, hogy a hetedik évadon is közösen dolgozhatunk velük.”

Hát na, a szokásos körbenyalás, függetlenül attól, hogy azért többségén jogos a felvetés.

Landgraf hozzátette, hogy az eddigi hat évad sikere is azt bizonyítja, hogy a rajongók részéről van igény az ilyenfajta mókára. Az AHS sikere pedig abban rejlik, hogy képes a legrejtettebb félelmeinket is előhozni. Továbbá Landgraf szerint eddig minden évad egy önálló kis kulturális misszió volt, remek szereplőkkel, történettel és képi világgal.

Egy szóval örülnek az FX-nél, mint majom a farkának, hogy elkészülhet az American Horror Story 7. évad.

Az American Horror Story egyébként tényleg a csatorna egyik legsikeresebb sorozata, 15 Emmy díjat is sikerült már nyerni. Szóval nem csak a rajongók, de a szakma is elismeri a törekvéseket.

A legutóbbi évad, az American Horror Story: Hotel rögtön két Emmy díjjal is gazdagodott és azért azt gondolom van esély arra, hogy a jelölésig legalább az idei évad is eljut.

Ryan Murphy annyit tett hozzá a dologhoz, hogy az American Horror Story 7. évad alapkoncepciója már létezik. Illetve elárulta, hogy egy meg nem nevezett íróval egy titkos évadon is dolgoznak. Ez utóbbi egy kísérleti próbálkozás lenne, aminek minden részét ugyanaz a személy írná. Nem biztos, hogy működőképes lesz, de Murphy ezt a legnagyobb titokban szeretné leforgatni.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE