Jöhet az Odaát 13. évad

Hirdetés

A mindenit! A Winchester testvérek továbbra sem mennek nyugdíjba. A The CW sorozatában még mindig van szufla, így jöhet is az Odaát 13. évad.

Annak idején talán kevesen gondolták volna, hogy az Odaát lesz a The CW egyik zászlóshajója. A démonokkal és természetfelettivel alaposan befűszerezett széria lendülete azonban még mindig kitart. Az pedig kétségtelen tény, hogy az elmúlt évadok valóban nem sikerültek rosszul.

Őszinte leszek, a mostani felvonással kapcsolatban súlyos elmaradásaim vannak. Néhány részt az elejéből csekkoltam, azóta viszont nem jutottam oda. A berendelés fényében viszont úgy gondolom, hogy továbbra sem fulladt unalomba a széria.

A kaland még annak idején 2006-ban indult útnak. Zökkenők persze akadtak bőven a széria életében. Volt, hogy a nézettsége sem alakult a legtökéletesebben, azonban a kisebb törést sikerült lerugdalnia magáról a sorozatnak és egy átlagot azóta is szállít.

A sorozat két arca nyilván a tesókat alakító Jared Padalecki és Jensen Ackles, akiknek így egy évig továbbra sem kell új meló után nézniük.

Az Odaát 13. évad berendelése megtörtént, de nyilván azért nem tudni, hogy mire is számíthatunk ott. A tesók vélhetően a most futó 12. évadot átvészelik és talán néhány másik visszatérő arc felbukkanására is számíthatunk.

Ez ügyben ugye az elmúlt időszakban Misha Collins (Castiel) és Mark Sheppard (Crowley) neve érdemel említést.

Annak idején viszont Jim Beaver is örökös arc volt, sőt a The Walking Dead Negan-je is megfordult az első évadokban. Mondjuk Jeffrey Dean Morgan azért nem vitte túlzásba, tizenhárom részben lehetett vele összesen találkozni.

Az Odaát 12. évad jelenleg még téli pihenőn van. December 8-án vágták ketté az évadot, de január 26-án már jön is a folytatás.

A The CW amúgy néhány másik sorozatát is berendelte, a Zöld íjász, a Flash, a Supergirl és A holnap legendái sem pihennek. Horrorosabb fronton viszont az Odaátot leszámítva egyelőre sok a kérdőjel. Az iZombie, A visszatérők és a The Originals nem tudni, hogy kap-e újabb esélyt a csatornán.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE