Jöhet a Veszett remake

Hirdetés

Az újrák korát éljük. Ez van. Eredeti ötletek híján vagy ez vagy a folytatások. Választhatsz. Most azonban nem egy néhány évvel ezelőtti sztorit mesélnek el újra, hanem David Cronenberg sztorija kaphat újrát: érkezhet a Veszett remake.

David Cronenberg annak idején, a ’70-es és ’80-as években remek filmekkel örvendeztette meg a horrorrajongókat.  Az egyik első  igazán említésre méltó alkotása a Paraziták volt, de a későbbi Porontyok, Agyfürkészők vagy a Videodrome is olyan, amit talán nem felejt el egy könnyen az ember. Ja és akkor A légyről még nem is beszéltünk. A holtsáv sem rossz persze, de talán az nem az úgynevezett body-horror kategóriába tartozott.

Nos úgy tűnik, hogy az ő műveit is kezdi elérni a remake hullám. Kiderült ugyanis, hogy jelenleg is készül a Veszett remake forgatókönyve.

A sztoriban egy Rose nevű nő volt a főhősünk Marilyn Chambers alakításában, aki úgy tűnik, hogy igazán boldog életét él. Ez azonban hamar megváltozik, amikor szerelmével motorbalesetet szenvednek. A nő életét ugyan sikerül megmenteni, de a műtét egyik káros utóhatásaként egy fura fémszerv jelenik meg benne. Akit pedig ezt követően ezzel megsebez fura veszettség jeleit kezdi mutatni.

Egy érdekes, igaz olykor talán kissé logikátlan film volt ez egy csinos női főszereplővel.

A Veszett remake Jen és Sylvia Soska írásában és rendezésében készülhet el. Az iker hölgyek korábban a Dead Hooker in a Trunk című filmmel mutatkoztak be, majd az ABC of Death 2. részének egyik szegmensét is levezényelték, illetve a See No Evil folytatás is az övék volt. Ami viszont inkább emlékezetes és tényleg jól sikerült lehet az az American Mary, amelyben Katharine Isabella kapta a főszerepet.

„Nagyon izgatott vagyunk a Veszett remake miatt. Még idén nyáron szerettünk volna neki kezdeni, azonban egy másik tévés projekt miatt ez nem sikerült. Szerintünk az emberek kíváncsiak lesznek arra, hogy miként is képzeljük újra ezt a filmet.” – fogalmaztak.

Tény, hogy az egészen jól sikerült American Mary akár szintén felfogható body-horror-ként, így akár mondhatjuk azt is, hogy jó kezekben lehet Soska-éknál a Veszett remake.

Ennél többet egyelőre nem tudni a tervekről, de talán hamarosan kicsivel okosabbak leszünk.

Megosztom:Share on Facebook7Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE