Jön a Z Nation spin-off?

Hirdetés

Úgy tűnik a Netflix elhozza nekünk a Z, mint zombi spin-off sorozatát. Legalábbis valami zombis nyalánksággal készülnek az arra igényeseknek.

A Netflix Black Summer elnevezésű sorozatáról már korábban is lehetett hallani. Egyes sajtóhírek viszont arról szólnak, hogy a sztori tulajdonképpen a Z Nation spin-offja lehet. Ez azért sem tűnik annyira elrugaszkodott ötletnek, mert a Black Summer készítői Karl Schaefer és John Hyams, akik a Z Nation esetében is előálltak az ötlettel.

Az elmúlt időszak pedig őket igazolta, hiszen egyes vélemények szerint zombis agymenésük sokkal ütősebb, mint a The Walking Dead. A kérdésben állást most így hirtelenjében nem is foglalnék. Az viszont biztos, hogy ha spin-off, ha nem, akkor is kíváncsian várjuk mi sül ki a Black Summer-ből.

A történet főhőse egyébként Jamie King lesz, aki elszakad a lányától a zombiapokalipszis során és útnak indul, hogy megtalálja gyermekét. Persze mindezt nem egyedül teszi, hanem más túlélők is csatlakoznak hozzá, hogy aztán közösen szenvedjék végig a rájuk váró szörnyűségeket.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE