Jön az új Toxikus Bosszúálló film!

Hirdetés

Nem túl régen arról lehetett hallani, hogy hamarosan elkészülhet a Toxikus Bosszúálló 5. része. Azonban úgy tűnik a közkedvelt szuperhős mégsem így tér vissza, hanem a Legendary Entertainment csinálja meg az első film újráját!

Nagy kár! Csóválhatjuk egy kicsit a fejünket, hiszen a Toxikus Bosszúálló 5. része kapcsán James Gunn neve is felröppent. Azonban úgy tűnik, hogy ebből a forgatókönyvből mégsem lesz semmi. Bár ugye nem feltétlen kizárt, hogy Gunn esetleg valamilyen formában csatlakozik majd a csapathoz.

Mondjuk erre egyelőre nem érdemes nagyobb összegben fogadni. A horror-vígjáték jogai ugyanis a Legendary Entertainmentnél landoltak, ahol úgy tudni, hogy már ötletek is vannak arra, hogy kik hozhatnák tető alá a filmet.

A Toxikus Bosszúálló kalandja először 1984-ben mutatkozott be. Egy amatőr jellegű alkotásról volt szó, meglehetősen gagyi speciális effektekkel, ami viszont végül pont kultstátuszt ért a filmnek. A történet címszereplője alapvetően egy vézna takarító, aki azonban balesetet szenved, belepottyan egy mérgező vegyszerekkel teli hordóba. Ezt követően eldeformálódik, ugyanakkor szupererőre tesz szert, így aztán felveszi a harcot a gonosztevőkkel.

Az eredeti film pont amiatt is bájos volt, mert nem igazán vette komolyan magát. Kérdés, hogy ez utóbbi jellemző a Legendary-féle remakere is igaz lesz-e.

Ami biztos, hogy az eredeti csapatból Lloyd Kaufman és Michael Herz is részt vesznek a munklálatokban producerekként. Valamint Alex Garcia (Kong: Koponya-sziget, Godzilla 2) és Jay Ashenfelter (Tűzgyűrű: Lázadás) is hasonló minősítésben dolgozik a filmen.

Ennél többet egyelőre nem tudni, de nagyon várjuk a részleteket.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE