Jön a Stranger Things videojáték?

Hirdetés

Ejha, meglehetősen érdekes dolog ütötte fel a fejét a napokban a világhálón.  Stranger Things alkotói ugyanis úgy nyilatkoztak, hogy szeretnének egy rendhagyó videojátékot is készíteni a sorozathoz kapcsolódóan. Ez most komoly? Jöhet a Stranger Things videojáték?

A Stranger Things sorozat rendkívül jól sikerült. Mi legalábbis nagyon szerettük az első évadot. Sőt ugye mint tudjuk a Netflixnél is bőven elégedettek. A nézők odáig voltak a szériáért, sőt vélhetően úgy áll a dolog, hogy csak idő kérdése, hogy bejelentsék: jöhet a második évad.

Addig viszont a készítők egy Stranger Things videojáték változattal lephetik meg a rajongókat.

Erről a készítők, a Duffer fivérek nyilatkoztak az IGN-nek. Elmondták, hogy már dolgoznak a folytatás tervein – nos talán ezért is vehetjük biztos, hogy tényleg csak idő kérdése a hivatalos bejelentés.

Ha pedig megkapják a zöld utat, akkor Matt és Ross Duffer úgy tervezik, hogy az első és a második évad között időben 1 év lesz az ugrás.

Ez mondjuk még önmagában nem számítana kifejezetten meglepő dolognak, hiszen láttunk már ilyet más sorozatban is. Ha belegondolunk talán ennél nagyobb időugrással is lehetett már akár találkozni egy széria két évada között.

Viszont Duffer-ék nem szeretnék, ha a történetben foghíjnak számító 365 nap csak úgy elveszne. Arra gondoltak, hogy készítenének egy videojátékot, amelyben a kieső időt és az ottani történéseket ismerhetnék meg a rajongók.

Ezek után, ha rajongója vagy a sorozatnak, akkor talán csak egyetlen kérdésed van. Vagy kettő. Mikor lesz a megjelenés? Nos ezt nem tudjuk, hiszen a tesók is egyelőre csak terveket szövögetnek. Illetve milyen gépigényekkel operál a játék.

Jön a Stranger Things videojáték?

Nos a jó hír az lehet, hogy nem kell semmiféle erőgép ahhoz, hogy a Stranger Things videojáték elinduljon. Ugyanis Duffer-ék úgy gondolják, hogy hűek maradnának a témához és egy 8 bites játékot készítenének.

Az újságírók felvetették azt is, hogy esetleg a Stranger Things videojáték helyett készíthetnének az egy év történéseiből egy képregényt. Ám Duffer-ék erre nyomban rávágták, hogy a sorozat megjelenése óta kaptak egy rakás képet, amelyen a sorozatot ilyen 8 bites játék formájában ábrázolták. Tulajdonképpen az ötletet is ez adta.

Szerintünk pedig zseniális. A Stranger Things annyira hozta a ’80-as évek feelingjét. Egy ilyen, a korra jellemző videojátékkal pedig csak tovább lehetne fokozni ezt az egészet.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE