Jön a Széttörve 2?

Hirdetés

M. Night Shyamalan úgy tűnik nagyon elemében van. A direktor állítólag már a Széttörve 2. részét tervezgeti, amelyben James McAvoy, Bruce Willis és Samuel L. Jackson is ott lehetne!

Igyekszünk óvatosan fogalmazni a most következő cikkben, már ami a Széttörve kapcsán előkerülő spoilereket illeti. Ennek ellenére, ha még nem láttad a filmet érhetnek ilyen hatások.

Shyamalan legújabb filmjét egészen szerettük. Jól sikerült és nagyon úgy néz ki, hogy az egykor nagy ígéretnek számító direktor visszatalált a helyes útra. A vasat pedig addig kell ütni, amíg meleg, ő pedig úgy tűnik így tesz.

A szakember a Twitteren posztolt egy pár soros gondolatot, amelyben úgy fogalmazott, hogy már elkészült a következő filmjének 11 oldalas vázlata. Azt nem akarta pontosan megírni, hogy miről is van szó, de annyit azért jelzett, hogy ha láttuk a Széttörve című filmet, akkor tudjuk mire gondol.

Nos a James McAvoy főszereplésével készült filmről kiderült, hogy A sebezhetetlen univerzumában játszódik. Shyamalan úgy keverte a lapokat, hogy a 2000-ben készült sikerfilm világába helyezte új karaktereit.

Emiatt pedig még érdekesebb a közzétett Twitter bejegyzése. Ugyanis, ha valóban az a terve, hogy a Széttörve 2 elkészül, akkor tulajdonképpen A sebezhetetlen kap egy harmadik részt.

Talán nem is Széttörve 2 címen kerül majd a mozikba a projekt, de a történet amolyan folytatás lehet. Annál is inkább, mert arról hallani, hogy Shyamalan szeretné, ha ebben az új filmben James McAvoy, Bruce Willis és Samuel L. Jackson is feltűnne.

A pletykák szerint Jackson szívesen benne lenne a buliban és vállalná a szerepet. Gonoszan megjegyezhetnénk, hogy ez nem is csoda, hiszen az elmúlt években szinte nehéz olyan filmet találni, amelyben ő nem vállal szerepet. Persze ezzel nincs is gond, imádjuk Samuel L. Jackson-t.

A stúdió részéről azért a hivatalos bejelentés még várat magára és ahogy a direktor is említi, egyelőre vázlatai vannak, de talán nem kell sokat várni arra, hogy konkrétumokat is megtudjunk.

A Széttörve amúgy kiválóan teljesített a tengerentúlon. Alig 10 milliós költségvetéssel készült a film, ami eddig majd 100 millió dollárt hozott a konyhára. Ez azért jó hír, hiszen a zsánernek abszolút nem fellegzett be, még ha a Paramount Pictures A körök kapcsán most kicsit be is ijedt. Lefújták a Péntek 13 reboot-ot és nem tudják, hogy mihez kezdjenek a World War Z folytatásával.

Megosztom:Share on Facebook49Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE