Jön a The Walking Dead és Fear the Walking Dead crossover!

Hirdetés

A New York-ban zajló idei Comic Con sem volt mentes a remek bejelentésektől. Az AMC csatorna és zombis sorozatai is képviseltették magukat, ráadásul Robert Kirkman egy közös crossover epizódot is beharangozott.

Nem olyan régen, talán pont egy Comic Con rendezvényen már szóba került, hogy milyen ütős volna, ha a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead crossover megvalósulhatna. Robert Kirkman akkor mindösszesen egy sejtelmes „talán”-nal válaszolt az ezt firtató kérdésre. New Yorkban azonban bejelentette, hogy bizony hamarosan valósággá válik a dolog.

„Két The Walking Dead sorozatunk van. Az egyikből pedig hamarosan feltűnik majd egy karakter a másik szériában. Azonban egyelőre sem a sorozatot, sem pedig a karaktert nem nevezném meg.”

Wá! Milyen kis titokzatos.

Kirkman továbbá hozzátette, hogy mindkét sorozatra önálló sztoriként tekintenek, szeretnék, hogy külön is megállják a helyüket, ám most úgy gondolják, hogy elérkezett az idő, hogy egy picit játszanak az idővonalakkal.

A játék mikéntjére viszont nem tért ki. Benne van, hogy az egyik The Walking Dead karakter kap egy háttérsztorit, aminek okán a Fear the Walking Dead-ben tűnik fel. Vagy éppen ellenkezőleg, a „kistesó” sorozatból lesz valaki, aki a Negan elleni háborúban is szerepet kap valamilyen formában.

Na erre varrjunk gombot. Mindkét felvetés elképzelhető. Mondjuk érdemes tudni, hogy a Fear the Walking Dead-ből még 2 rész van hátra, azt október 15-én vetítik le nekünk. Ha ott nem, akkor csak a negyedik évadban számolhatunk ezzel. Már persze ha nem a The Walking Dead-ben lesz a szóban forgó crossover, ott az egész nyolcadik évad előttünk áll.

Ha pedig már az új évad, akkor a bejelentés mellett az október 22-én rajtoló sorozat kapott egy újabb videót:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE