Josh McDermitt így nyírná ki saját karakterét

Hirdetés

Azt gondolom, hogy a legutóbbi The Walking Dead részt elnézve nem csak nekem jutott eszembe, hogy Eugene Portert valaki végre alaposan agyon lőhetné. A kétszínű karaktert megformáló Josh McDermitt-nek van is ötlete arra, hogy miként kellene meghalnia a sorozatban.

A The Walking Dead új évadának legutóbbi része Eugene körül forgott. Összességében talán nem is volt valami jó rész, de az biztos, hogy továbbérlelte azt az érzést bennünk, amely már régebben megfoganhatott. Eugene Porter-nek meg kell halnia. A karakter egy tyúkszem a jó érzés lábfején, egy önző és mihaszna alak. Ezeket a gondolatokat pedig tulajdonképpen ő maga is megfogalmazta.

Nem számít neki csak az, hogy a saját érdekeit képviselje. Ha ehhez az kell, hogy Negan talpnyalója legyen, hát oké. Ha ez azt vonja maga után, hogy a régi bajtársai, pardon… útitársai is meghalnak, ám legyen. Fikarcnyi hála sincs benne senki és semmi iránt. Ilyen szempontból mondjuk Eugene talán hiánypótló figura, hiszen abszolút képes érzelmeket kiváltani.

Ennek ellenére vélhetően megérett a pusztulásra. Talán egy pillanat erejéig azt hihettük, hogy Dwight pontot tesz a karakter életének végére, ám nem így lett. Ez azonban úgy tűnik, hogy érik.

Nem gondolja ezt talán másként Josh McDermitt sem, a színész, aki életre kelti Eugene Portert. McDermitt ráadásul az EW-nek adott interjújában azt is vázolta, hogy milyen halált szeretne, ha kapna a karaktere:

„Nem tudom, hogy lehetne-e annál mókásabb, mint hogy verekedésbe keverednék Andrew Lincolnnal (Rick Grimes). Mondtam már neki és Greg Nicoteronak is, hogy ha Eugene meg kell, hogy haljon, akkor azt akarom, hogy Rick megfojtsa őt.”

Miért ne? Remek elégtétel lehetne egy Rick számára, hiszen Eugene mondhatjuk elárulta őket. Vélhetően nem csak McDermitt élvezné ezt, hanem a nézők is tárt karokkal várnának egy ilyen jelenetet.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE