Jövőre érkezik a Háborgó mélység 2. része

Hirdetés

Nincs olyan év, amelyet megúsznánk cápás film nélkül. Szerencsére az elmúlt időszak ilyen szempontból kifejezetten jól sikerült. A 2018-as versenyfutásra pedig már is van egy jó nevű jelentkezőnk. Elkészülhet a Háborgó mélység 2. része.

Renny Harlin rendezésében Thomas Jane és Samuel L. Jackson főszereplésével mutatták be 1999-ben a Háborgó mélység című cápás filmet. A végeredmény nem lett a világ legjobb alkotása a zsáneren belül, ám mégis kellemes percet okozott az arra igényesek számára. Joggal merül fel a kérdés, hogy akkor eddig miért nem készülhetett el a folytatása. Franc tudja. Azonban 2018-ban befuthat a Háborgó mélység 2. része, amelynek forgatásai állítólag idén nyáron zajlottak Dél-Afrikában.

A rendezői feladatokat Darin Scott láthatta el, akinek korábbról a Visszaesők, a Dark House vagy éppen a Something Wicked című filmet köszönhetjük. Igazán maradandó élményt egyik filmje sem nyújtott, de nézhetetlennek sem kell nevezni a rendezéseit. Remélhetőleg ez a tendencia a Háborgó mélység 2 esetében sem változik. Az biztos, hogy R-es korhatár besorolással mutatják be a filmet.

Matt Bierman, az egyik producer úgy fogalmazott, hogy kifejezetten olyan filmet szerettek volna megalkotni, ami valóban a Háborgó mélység folytatása. Át akarták menteni a produkció szellemiségét, azt, ami miatt az emberek szerették Harlin rendezését. Állítólag lesz a filmben egy vezércápa is, akit igyekeztek valamiféle személyiséggel is felruházni. Kicsit ijesztő és nem biztos, hogy jó értelemben, de majd meglátjuk.

Előzetes egyelőre nincs, viszont az UHM úgy tudja, hogy 2018-ban szeretnék lemezes változatokban bemutatni a végeredményt.

A főbb szerepekben Rob Mayes (John a végén padlót fog, Zűrös viszonyok), Michael Beach (Harmadik műszak, A mélység titka), Danielle Savre (A nők hálójában, Boogeyman 2.), Nathan Lynn (Blood Drive, Bukott angyalok), Lily Spangenberg (Iris Warriors, Samson), Darron Meyer (Gyilkos megszállás, Emlékek hálójában), Kim Syster (Halálfutam: A pokol tüze) és Gino Lee (The Night Stalker) tűnik majd film a Háborgó mélység 2. részében.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE