Ezt kajálni fogod! Itt a zombi T-Rex!

Hirdetés

Az ember azt gondolná, hogy ha a 2018-as dinoszauruszokkal operáló filmjeit vesszük górcső alá, akkor a Jurassic World második része lesz a nagydobás. Pedig nem, érkezik a T-Rex is, aki képes mindenkit zombivá változtatni harapásával. Szevasztok, agysejtek!

Vannak filmesek, akik arra teszik fel az életüket, hogy minden szempontból igényes és lélegzetelállító alkotásokkal lepjék meg a közönség. Na, meg vannak filmesek, akik minderre fittyet hánynak és inkább a gagyit választják.

Milko Davis utóbbi kategóriába tartozik. 2015-ös Tsunambee: The Wrath Cometh című alkotása fabatkát sem ér. De a The Jurassic Dead borítóját elnézve esetünkben sem kell semmi minőségire számítani. Persze vannak, akik pont ezekért a filmekért élnek és halnak, szóval nem kérdés, hogy ezekre a förmedvényekre van igény.

Fontos tudni, hogy a Z/Rex: The Jurassic Dead tulajdonképpen szűk körben tavaly már bemutatkozott a tengerentúlon, most azonban úgy tűnik, hogy a készítők szeretnék meglovagolni a Jurassic World őrületet és újból bemutatkozik alkotásuk, kicsi hype-ot is kanyarintva az egész agymenés köré.

A készítők elszántságát pedig mi sem jelzi jobban, mint hogy 2018 januárjában bejelentették, hogy a sztori folytatást kap, de legalábbis a stáb újabb low budget dinófilmen dolgozik. Viszont maradjunk egyelőre a The Jurassic Dead-nél. Az előzetest elnézve jól látszik, hogy egy minden ízében blőd alkotásról van szó, amelynek a története sem túl vaskos.

Egy katonai egység és néhány technikai zseni egy elfelejtett bunkerre bukkan. Mindez azt követően történik, hogy az Egyesült Államokat egy EMP támadás érte. A bunkerben egy őrült tudós is van, aki csodálatos képességeit arra használta, hogy megalkossa a tökéletes fegyvert, az élőhalott T-Rex-et. A lény minden embert és állatot képes zombivá változtatni. Így be kell látni, hogy komoly fenyegetést jelent az amúgy is slamasztikában lévő világra.

Matt Block, Wes Clark, Julie Crisante, Cooper Elliott, Nikki Ernst, Nicola Goeke és még sorolhatnánk a szereplői névsort, sok ismerőssel nem fogunk találkozni.

Davis-ék fogták a The Walking Dead-et és előhúzták a random generáló kalapból a Jurassic World-öt, majd úgy döntöttek, hogy lesz, ami lesz. Hát lett!

The Jurassic Dead előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE