Eldobtuk az agyunkat a Jurassic World 2 előzetesétől!

Hirdetés

Leszögezném, hogy teljesen elfogult vagyok az új Jurassic World filmet illetően, hiszen Steven Spielberg filmjeinek köszönhetően a fél gyerekkorom a dinók bűvöletében telt. A lendület pedig kitart, ahogy a Jurassic World 2 előzetes sem szenved hiányt látnivalóban, akcióban és lendületben!

Chris Pratt-nek mostanában jól megy a sora. A Marvel Filmes Univerzumában is szakít a karaktere, de úgy tűnik, hogy a Jurassic World filmek sem hagyják őt cserben. Hozzá kell tenni, hogy Pratt szerintem tökéletes választás volt már az első filmben is és nagyon úgy néz ki, hogy nincs ez másként a folytatásban sem.

A folytatásban, amelynek csütörtökre – nálunk péntek hajnalra –  ígérték az előzetesét, a trailer pedig menetrendszerűen meg is érkezett! A stúdió mondjuk alaposan csigázta a kedélyeket, hiszen az elmúlt napokban folyamatosan csepegtették az újabb és újabb infókat. Többségében videókkal halmoztak el minket, de a sztorival kapcsolatban is frissítették tudásbázisunkat.

Eleinte arról szóltak a pletykák, hogy a jó öreg dinoszauruszokat ki kell menekíteni az első filmben megismert szigetről, amelyen az állatok egy emberi mulasztás miatt veszélybe kerülnek. Később aztán szóba került, hogy egy természeti katasztrófa is szerepet kap a filmben. Nos, mint kiderült, ez utóbbi, egészen pontosan egy vulkánkitörés okozza a galibát. Ezért szervez a kapitalista nőből állatvédővé vedlő Bryce Dallas Howard karaktere, Claire egy mentőakciót a dinók részére. A buliba pedig Chris Pratt figurája is becsatlakozik.

Emellett szó volt arról, hogy az állatok fegyverként történő felhasználása is a film által boncolgatott témák között szerepel. Erről azóta mondjuk friss hír nem érkezett. Az viszont biztosra vehető, hogy kapunk egy új dinót, illetve a rendező J. A. Bayona, de Chris Pratt is egy sötétebb tónusú, a korábbiakhoz képest is félelmetesebb filmet ígértek.

A Jurassic World: Bukott birodalom 2018. június 7-én érkezik meg a magyar mozikba. Hát, egy kicsit még várni kell, de a türelmünkért remélhetőleg elnyerjük méltó jutalmunkat.

Jurassic World 2 előzetes:

 

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE