Jurassic World 2 – Jeff Goldblum nyilatkozott

Hirdetés

Jeff Goldblum valóban ott lesz a Jurassic World 2. részében. A színész az Entertainment Weekly-nek adott interjúban néhány gondolatot is szólt az újabb dinókalanddal kapcsolatban.

Nem régiben merült fel a hír, mely szerint Jeff Goldblum karaktere, Dr. Ian Malcolm káoszelmélet kutató visszatér a dinóktól sem mentes világba. A karakter még a Jurassic Park filmekben került elő, majd a Jurassic World-ből már kimaradt, ahogy mondjuk a harmadik felvonásból is. A J. A. Bayona rendezésében készülő újdonságban azonban neki is szeretnének lapot osztani.

Azt pontosan még nem tudni, hogy miként is tér vissza a karakter, ez pedig nem is csoda, hiszen a készítők a sztorival kapcsolatban sem árultak még el sokat. Azt tudjuk, hogy Bayona egy a korábbinál félelmetesebb filmet szeretne a vászonra álmodni. Az is biztos, hogy T-Rex-et is kapunk, de a hatalmas víziszörny visszatérésére is bizton számíthatunk.

Na és ott lesz Jeff Goldblum is, aki elárulta, hogy néhány hét múlva csatlakozik a stábhoz, akik jelenleg Londonban dolgoznak.

„Kedvelem a filmbeli karakteremet. Egy pimasz, ám mégis becsületes és mély gondolkozású figura. Nem régiben a rendezővel is volt alkalmam telefonon beszélni. Bírtam a Lehetetlen című filmjét, ráadásául kiderült, hogy nagyon jó barátja egy rendező ismerősömnek, Fernando Trueba-nak.”

Goldblum az EW-nek adott interjúban kitért arra is, hogy nyilván egy popcorn moziról van szó, ami alapvetően szórakoztatni akar, de azért olyan témák is előkerülnek majd, mint a fösvénység és a kapzsiság, na meg a tudomány állása.

Goldblum talán James Cromwell karakterén keresztül csatlakozhat majd a sztorihoz. Ez a részünkről mondjuk abszolút felvetés, de Cromwell egy korábbi interjúban elmondta, hogy ő egy olyan figurát alakít, aki korábban Dr. Hammond cégtársa volt, közösen hozták létre a technológiát, amellyel életre keltek a dinók. Csak valamin összekülönböztek. A fickó most azonban visszatér. Vélhetően nem egy pozitív karaktert kapunk a képében.

A forgatások tehát jelenleg is zajlanak, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard visszatérnek. A premier pedig 2018. június 22-én várható.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE