Jurassic World – Bryce Dallas Howard és a magassarkú

Hirdetés

Láttad már a Jurassic World-öt? Na de hányszor? Egy biztos, az már elsőre is feltűnhetett, hogy Bryce Dallas Howard és a magassarkú kapcsolata igazán bensőséges. Erről nem rég a színésznő is nyilatkozott.

Tény, hogy van a világon olyan hely, ahol rendeznek magassarkúban futást. Nos a Jurassic World női főszereplője vélhetően jó eséllyel indulna egy ilyen megmérettetésen. Megjelenne a helyszínen a többiek pedig ledobnák a cipőt is inkább haza indulnának.

Mégis kinek lenne esélye egy ilyen versenyben az ellen, aki a komplett Jurassic World bentlakói elől is vidáman elrohant fittyet hányva a tűsarokra.

Bryce Dallas Howard és a magassarkú azóta már talán legendává vált és rengeteg mém is készült az ügyben. Naná! Baromi vicces volt és talán nem is az a fajta, ami oltári módon rontotta volna a filmélményt.

A színésznő nem olyan régen beszélt is a dologról. Úgy gondolja, hogy kifejezetten jól alakult ez az egész a számára. A rajongók ugyanis inkább viccelődtek ezzel, mintsem szapulták volna, ráadásul szerinte ez még évekig beszédtéma lehet, ami nem is biztos, hogy baj.

Elmondta például, hogy odáig van a különféle GIF animációkért. Az egyik kedvence például az, amikor nem csak ő, hanem a film többi szereplője, még az őshüllők is magassarkúban flangálnak. Bryce Dallas Howard ráadásul arra is fel van készülve, hogy éveken keresztül hallgatnia kell majd az ezzel kapcsolatos vicceket. Ám nem bánja, így legalább egy olyan dolog részese lehet, amire akár évtizedek múlva is utalnak majd az emberek.

Ezek után persze már csak egyetlen kérdésünk van. Bryce Dallas Howard és a magassarkú a folytatásban is visszatérnek? A színésznő mondjuk biztos ott lesz, de benne van, hogy a következő alkalommal klumpában vagy gumicsizmában rohan a fenevadak elől. Mondjuk a legkevésbé valószínű, hogy a készítők ezen viccelődnek majd, de hátha kapunk valami óvatos kis easter egg-et.

A Jurassic World 2. része 2018 nyarán kerülhet majd a mozikba, jelenleg még a forgatókönyvet csiszolgatják. Ezen Colin Trevorrow és Derek Connolly ügyködnek. A rendezést viszont ez alkalommal nem Trevorrow vezényli majd, hanem J. A. Bayona. A feladatért a Z világháború folytatásának rendezéséről mondott le. Mondjuk Brad Pitt ezt aligha bánja, hiszen neki már megvan a következő kiszemeltje erre a feladatra.

Megosztom:Share on Facebook6Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE